Objave: 7
Teme: 1
Ocena:
0
Imam Boscha, zadovoljen
Mislim pa, da karkoli od tega kupiš bo ok.
Objave: 240
Teme: 2
Ocena:
2
za ta dnar dobis v hoferju ali lidlu 5 vrtalcev. In karakteristike, moc in zanesljivost ista...
Objave: 1546
Teme: 3
Ocena:
14
Katerega koli boš vzel bo opravljal svojo nalogo. Bi pa jaz vzel tako firmo, da lahko dokupiš še kakšno drugo orodje, ki bi ga rabil. Kakšne škarje za živo mejo, ročni cirkular, kosilnica na nitko... Vse to je orodje ki pri hiši pride vedno prav.
Recimo jaz sem kupil Ryobi in imam več kot 15 različnih strojev, kateri uporabljajo isto baterijo.
Objave: 12046
Teme: 16
Ocena:
27
Ne ni ista. Ni niti priblizno ista. Je pa za ceno odlicna.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Ocena:
27
No... kakor za koga... zame je 2x na mesec se kako vredno placat 200 eur za dobro masinco... odvisno od cloveka. Je pa vsaj baterija pri teh low bodget zdaj vsaj ok. Recimo. Vcasih so ble xtra obup...
Ocena:
27
o kakem vrtanju v steno ti razmišljaš? In zakaj?
Ocena:
27
les in kovino ti vrta vsak. Beton ne vrta noben. Opeko vrtajo udarni (2 imaš taka) ampak tudi za to greš po "kladivo", ker je s temi mašincami obup...
devaltov je najbolj konkreten med tvojimi. Ga pa ne poznam. Okvare imaš lahko na vsakem. Ali na nobenem...
Če bi jst izbiral med tvojimi, bi izbral boschovega.
za privat imam jst milwakija s 2ma 5Ah bateijama in orng moči. za cca 300 EUR.
Objave: 188
Teme: 48
Ocena:
0
Se tudi sam vse bolj nagibam k Boschevim, sem gledal test in če je kakšna potreba tudi povrta v steno. Tako, da bo za začetno malce bolj zanesljivo napravo ok.
Ocena:
27
Tale boschov nima udarnega vrtanja. Drug model najdi ce zelis udarno opcijo (vrtanje v stene).