Erkj:
Imam Vodateh za 4 osebe na vikendu, sedaj cca. 4 leta.
Pri nakupu je bilo vse OK, montaža tudi. Zagon brez problema, delala 2 leti BP.
Po delovanju 2 let sem jo dal spraznit. Praznijo seveda ne oni ampak komunala ali katero drugo podjetje. Oni seveda niso odgovorni za vzpostavitev nazaj,... Po črpanju so mi del mulja dali nazaj in to naj bi zadostovalo. Po prvem praznenju sem imel nato sigurno pol leta stalne probleme z delovanjem. Naprava se nikakor ni vzpostavila nazaj.
Klical sem gospode v Vodateh vsak teden, kjer se obnašajo tipično 'Slovenceljsko': Po prodaji se jim J**e. Odgovori so bili: gospod probejte to, gospod probejte neki drugega,...oni pač nimajo časa priti pogledat, ker imajo montaže. Ne razumejo, če naprava ne dela kot bi morala, da vikenda ne moreš uporabljati.
Največja cvetka je bila, ko po pol leta pridejo pogledat, imajo s seboj črpalko, ki je količino v moji majhni napravi črpala ven 4ure
Seveda je niso znali vzpostaviti nazaj. Ves čas je bilo potrebno dodajati hrano, toplo vodo,...! Po pol leta sem popizdil in vse poslal v PM.
Poklical sem drugo firmo, jim razložil situacijo. Prišli so v 3 dneh, s seboj imeli napravo za meritev vsebnosti določenih snovi. Dodali potrebne snovi in zagnali. Po 3 dneh je bila voda kristalno čista. Plačal sem 59€.