Objave: 378
Teme: 86
Ocena:
0
Poooo dolgih letih je izdihnil Karcher. Tako, da se išče nekaj novega.
Nekih hudih zahtev ni, ker ni potreba. Potrebuje se za čiščenje cistern, avta kakšnih tlakovcev. Prej je ene 10 let nek čist osnovni Karcher več kot OK služil naloti.
Išče se nekaj do 150€, če ni pametnega razloga za 150 lahko za 100€. Če je res dober razlog lahko do 200€.
Kaj predlagate? Se splača vzeti Karcher ali mogoče kaj od konkurence?
Objave: 1748
Teme: 14
Ocena:
1
Mi imamo tega iz lidla in dela BP
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.lidl.si/sl/akcija.htm?articleId=5060">https://www.lidl.si/sl/akcija.htm?articleId=5060</a><!-- m -->
Objave: 1357
Teme: 62
Ocena:
0
Da ne smetim drugje...
V Lidlu imajo cev za čiščenje kanalizacije, vendar za njihov čistilec. Priložen je tudi adapter za druge firme čistilcev, vendar z omejitvijo 110 bar.
Moj Karcher je 145 barski pa ne upam reskirat s tem adapterjem.
Morda kdo ve, kje bi dobil pravi adapter da bi pravilno/varno povezal Karcherja in Lidlovo cev za čiščenje kanalizacije?
Hvala.
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
Omejitev ni samo zaradi adapterja, ampak tudi (ali predvsem) zaradi same cevi.
Najbolj enostavna resitev je, da ob uporabi Lidlovega seta zmanjsas tlak na svojem Kärcherju.
Objave: 1949
Teme: 2
Ocena:
1
Največkrat je problem prav pri adapterjih....Če je priključki kovinski komot priključiš. In ali ga priključiš pri samem agregatu ali pri pištoli je tudi razlika. Očitno pa se omenjenemu Kärcherju ne, da regulirat pritiska ..... Imam Lavor -jevo podgano s kovinsko ritjo :wink: , pa so me še vedno izdali PVC adapterji ... :roll:
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Kombiniranje zaresnega čistilca in Lidlovih cevi se ne bo obneslo. Vsaj enostavno ne. Kupi vse od istega proizvajalca, četudi od Lidla.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Moj Kaercher je K2-14. Začuda dela, 100 barski, regulacij ni, samo dve konici. Zame dovolj, kdor potrebuje kaj resnejšega, naj kupi kaj večjega, dražjega.
Objave: 328
Teme: 7
Ocena:
9
Obujanje stare teme:
Kateri visokotlačni čistilnik za uporabo ca. 10 x po 3 do 5 ur letno (tlakovci, terasa, streha...) izbrati?
Cenovni rang ca. 600 € (in 120 bar) ima medeninasto glavo ter kovinske tlačne elemente... ali plastično zadevo za polovično ceno.
Kaj bi vi izbrali, da bi vsaj nekih deset let deloval?
Objave: 3971
Teme: 21
Ocena:
73
Ni pravila.
Imam neko glihkar polnoletno čudo iz pokojnega nekermana, praktičen ker ima cev navito na roli stalno priključeno, alu glava.
Ko se moja spravi balkone in kulirke žulit se po 3/4 ure v kosu ne ustavi, 2x letno.
+pranje avta, kosilnice, ... , ampak tisto je hobi delovanje.
Pred leti pregnil fedrček v tlačnem regulatorju, drugo bp.
Kaj pa danes kupit je pa misterrij....
Objave: 500
Teme: 10
Ocena:
159
Za 600 eur dobiš K7, pa veliko več, kot samo 120 barov.