PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Tednikaši-Vikendaši

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vprašal bi samo, v čem je fora, da je med tednom xxx ali pa xxxx komentarjev, med vikendom pa ne?
To ke povezava nea špila?
V službi ma folk cajt, za vikend pa pohajat.....
:lol: JS med vikendom ne obratuje.
SP-ji delajo (tudi na PSS) večinoma me tednom. Med vikendom pa počivajo (tudi na PSS) Big Grin Big Grin :? 8)
Saj, še žerjavarju ni, da bi šinfal nov GZ, za vikend.
baluf
spji "visijo" na forumu za svoj in ne državni denar.
Kdaj se to začne v ponedeljek? Ob petih? Kasneje?
arbajter Napisal:baluf
spji "visijo" na forumu za svoj in ne državni denar.

Kdo je pa govoril o kakšnem denarju pa o privat in državi, kje si to prebral :?: "sem muci na tacko stopil ?"

Če si mislil, da sem zaposlen v državni firmi si falil na polno ,jaz garam za strojem v privat firmi :lol: .
pentax Napisal::lol: JS med vikendom ne obratuje.
Aha, podobna opažanja med vrsticami, že leta občasno izpostavim. In se našel kdo, ki je ''bolelo''.
Dejstvo je, kdor res dela, najsi v javni, gospodarski službi, med delovnim časom nima časa za PSS in podobne stvari (s.p., ter Karlovi varovanci :mrgreen: izuzeti)... Enim je pač dolgcajt v službah. Običajno taki tudi najbolj jamrajo, ''delajo'', premalo zaslužijo itd..
Za kuga se provzaprov gre?
Da je JS med vikendom fraj.
A ti ni prišlo?
Zdaj lahko uporabiš statistiko in analizo in ti bo takoj jasno, kdo dela v katerem sektorju.

Hint: moderatorji v nobenem, ker ne delajo spljoh.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Ah, kadotr je Rjavčev, pa nima cajta o tem... :lol:
baluf, oprosti, potem sem te narobe razumel.
Bohinc, maš prav. Ob nedeljah me ščegeta po nosu goveja župca, pa šnicl, tenstan krompir, zadna leta zraven kaka zelenavca, sladičica in kofetek, dovoljeni kozarec žvižgovca. Po prestanem naporu mi je težko še kaj misliti. Še to, kako se Korl noč in dan "trudi" v dobro nas penzjonerjev, mi dol visi (kot vse drugo). JV bo pa po deveti, ko popijejo kofe, zalaufala na forumu.
Veliko je JS po forumih potem. Zanimivo, ker tudi toliko žolča kot se po taistih forumih prelije nad JS, se ga drugje ne. Se pravi čigav je folk ki npr v torek dopoldne benti čez JS?

Bolj je to da folk ima tako v službi kot doma net, ampak ko gre pa v nedeljo v hrib tam pa ni wifija. Niti lteja ne, če bi že bil pripravljen plačati. Tudi FB počaka, da se v dolino pride. Sicer pa bolje tole kot kaj drugega. Prebereš par tem na kako odgovoriš, to je za eno čik pavzo. Se spomnim 10 let nazaj farmvilla, je folk sadil pa sejal 2 ure pa po tem si je alarm nastimal, kdaj mora pobrati. Dejansko ni bilo za zabijanje malo časa, ampak se je vse podredilo temu. Tisto je pa hudič...
1 2
Iskanje po temi