Objave: 318
Teme: 19
Ocena:
0
Na srečo nimam.
Poznam pa mlado družino, ki te sreče ni imela in je z njimi sklenila življenjsko napako.
Kljub 100 % plačilu, jim zamujajo z izdelavo hiše na ključ že 15 !!! mesecev.
In prav nič ne kaže, da bo hiša do jeseni fertik.
O katastrofah, ki so se dogajale med samo gradnjo bi lahko napisali srhljivko, ob kateri bi sam gospod Hitchcock doživel napad panike.
Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Upam, da delajo fasado v naslednji sestavi od zunaj navznoter.
1.Zaključni sloj (mogoče celo še prej emulzija)
2.Mrežica, lepilo
3.Stiropor
4. ......
Objave: 1044
Teme: 5
Ocena:
0
Poglejte bilance... Takim se ne daje nobenega avansa! Jaz s takim kaseljc podjetjem ne bi sklepal poslov.
Objave: 655
Teme: 15
Ocena:
1
PROMLES MONTAŽNE HIŠE d.o.o.... glede na bonitete sploh niso slabi... ne vem od kod takšne informacije...
Objave: 226
Teme: 37
Ocena:
1
Promles je imel šele v letu 2015 omembe vredne prihodke (cca. 640.000 EUR). Počakajmo še bilance za 2016, da bomo dobili bolj realno sliko.
Objave: 655
Teme: 15
Ocena:
1
Bilance za 2016 so že dostopne. Lani so še povečali promet (na cca. 885.000), kar mislim, da ni slabo.
P.S.: Z omenjenim podjetjem nisem nikakor povezan (osebno/poslovno nobenega ne poznam), ni mi pa všeč, da se blati po forumu podjetja, ki sicer dobro poslujejo. Kakšen imajo pa odnos do strank, pa žal ne vem.
Objave: 226
Teme: 37
Ocena:
1
Mislim, da nihče ni blatil podjetja Promles. Edino forumaš "Sushi" pozna neke negativne izkušnje, vendar jih še ni obelodanil (upam, da jih bo, če je res kaj na temu).
Je pa korektno, da se napišejo dejstva. Podjetje je registrirano"šele" leta 2012. V letu 2013 in 2014 niso imeli praktično nobenih omembe vrednih prihodkov. V letu 2015 in 2016 pa prihodki lepo naraščajo, tako da bilančno izgleda podjetje OK.
Bolj me motijo skrivalnice glede zastopstva bosanskega podjetja Promo. Mogoče res niso več zastopnik te firme, hiše jim pa še vedno izdelujejo Bosanci, oni pa jih tržijo pod svojim imenom?
Objave: 227
Teme: 7
Ocena:
2
Živjo,
bom poskušal malo tole temo osvežiti...
Ima morda kdo kakšne nove izkušnje s tem podjetjem? Sem dobil ravno eno ponudbo od njih. Sicer marsikatera informacija notri manjka, vendar generalno (če bo vse kot bi moralo biti), je cena kar konkurenčna. Kje imajo oni proizvodnjo? Hvala.
Objave: 427
Teme: 26
Ocena:
0
Morda gre za isto družino, za katero je pisal zgoraj Sushi... ne vem... ta, ki jo poznam, se bi morali vseliti že pred 2-3 leti...
Ocena:
2
v njihovo hišo?
Pa kaj te pogodbe, ki se jih sklene res nič ne pomenijo? Je vse treba zgolj z odvetniki danes delat..??oh ja..
Ocena:
2
aja, še nekaj glede bilanc, ki so zgoraj omenjene...gre lahko zgolj za kreativno računovodstvo. V javno dostopnih bilancah je prikazano tisto in tako, kot podjetje želi...v plačljivih programih pa je stanje ponavadi lahko precej drugačno...
Objave: 6
Teme: 0
Ocena:
0
meni so rekli da zadnje 4 leta delajo sami in ne sodelujejo več z podjetjem Promo iz Bih.
sem pa dobil na email ponudo željenih hiš z ca. 2 mesečno zamudo - sicer z opravičilom.
Vendar vseeno sem se v tem času že odločil za drugo podjetje.