PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Nadzor nad TČ

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdrave vsem. Ena od stvari, ki me pri moji TČ (IVT AirX) zelo moti je, da ima zelo slab nadzorni vmesnik za spremljanje delovanja.

Sem sicer že spraševal uvoznika, če je kaka opcija glede ethernet dostopa, preko katerega bi lahko spremljal delovanje, pa nismo prišli daleč. Kljub temu, da TČ načelno ima IP modul, v slovenskem interfacu sploh ni vključen, Buderus ima sicer neko aplikacijo za nadzor TČ, a je vse precej bogo.

Zaradi tega imam namen implementirati neko svojo rešitev, najverjetneje na podlagi <!-- m --><a class="postlink" href="https://github.com/openenergymonitor/HeatpumpMonitor">https://github.com/openenergymonitor/HeatpumpMonitor</a><!-- m --> . Se je že kdo lotil česa podobnega?
Zato sem si jaz kupil fujitsu, ostali so dalec zadaj oz. Jih sploh ni.

Poslano z mojega HUAWEI P7-L10 z uporabo Tapatalk
vuego, mogoče je težava v znanju/podpori tega uvoznika pri nas. Si se obrnil na proizvajalca s svojim vprašanjem?
Glede na aplikacijo za smartphone IVT anywhere in možnost te povezljivosti skoraj ne verjamem da ne obstajajo še druge opcije.
Lahko ja večino nastavitev in statistiko spremljas prek ivt anywhere, kot je ze omenil pentax, kaj tocno pogrešaš ?
IVT anywhere? Ko sem spraševal zastopnika ni vedel povedat, kako naj se konektam.
Če TČ povežem na switch, se ne zgodi nič.
Predlagam ti da kontaktiraš support center od IVTja...napiši dopis, zahtevaj informacije in boš dobil servirano kaj se da in kaj potrebuješ če je seveda izvedljivo.
Očitno so pri nas usmerjeni v kasiranje in prodajo škatel, tehnikalije z manj dodane vrednosti in potrebnim vložkom možganov in časa pa ni interesa tržiti.
Na www piše, da potrebuješ "IVT Anywhere gateway"
Mislim, da za je to za stare modele, novi imajo že vgrajeno. Težava je baje tudi v tem, da laufajo stvari preko centralnih serverjev, Slovenija pa v sistem še ni vključena.
Toplotne črpalke IVT AirX so že serijsko opremljene tudi z modulom za daljinski nadzor delovanja toplotne črpalke preko aplikacije IVT Anywhere na vašem pametnem telefonu ali tablici.
...Kontaktiraj jih če nekaj plačaš to tudi pričakuješ da deluje
Iskanje po temi