Objave: 5448
Teme: 33
Ocena:
0
upam, da sem to temo prav sem naslovil. torej:
mi kdo lahko priporoča kakšnega pametnega ponudnika, ki bi ugodno in zanesljivo gostil manjšo in enostavno wordpress stran plus tiste tri mejle.
da ne okolišimo, da ne plačujem 70-100 evrov letno, ampak kakšnih 20-30, kolikor vidim, da ponuja konkurenca.
govorim o kompletu (si domena+strežnik+mejli)
hvala.
Objave: 3208
Teme: 61
Ocena:
17
Letno te že .si domena pride okoli 15€. Ne neoserv.si imaš začetni paket za 20€ letno (tak, da ima zraven tudi bazo podatkov).
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")arhimunichr("46")si/reference/]arhitekt[/url]
Ocena:
0
no, pa če damo še domeno zraven, torej tam nekje do recimo 40€ skupno. sej zdej je kr nankrat možne tudi pri mojem ponudniku paket, ki prej kao ni bil za wordpress možen.
sem enkrat prej malo brskal za cene, pa kot pravim, se da dobit čist ok gostovanje ugodno, se spomnem nekega zajca v imenu recimo. sej sigurno pozna kdo, kakšno je stanje na trgu..
malo se mi pač butasto zdei, ko vidoiš cene drugje, da ti nabijajo po starem, plus to, da recimo novim naročnikom ponudijo pol ceneje ipd. mi bedaki, ki plačujemo leta in leta po starem, pa prst saj veste kam. bom malo prevetril vse skupaj, od telefona naprej, tako iz inata, ne zato, ker bi bilo nujno treba.
Objave: 1287
Teme: 4
Ocena:
1
Neoserv je bil prvo leto (domena .si +gostovanje) za wordpress 40 €, letos 75. Podobne fore imajo vsi. Prvo leto na pol zastonj, naprej so pa dost vsi podobni. Hec pa rata, če želiš prestaviti stran (€ in še več €, če nimaš enega znalca - prijatla, ki ti zadevo premakne in to počnejo majstri ponudnika zate).
Ocena:
0
pred nekaj časa sem malo prečekiral razne on-lin debate glede ponudnikov in je bil opazit takšen cene, kot jim omenjam, lahko pa se seveda motim.. če ima kdo kakšen konkreten predlog, veselo na dan s kakšnim linkom ipd (če je to dovoljeno).
p.s. v vsakem primeru bom imel vsj pol ceneje, kot prej, ker je rk neankrat možen paket za wordpress, ki prej kao ni bil, o takšnih zadevah govorim..
hostko je varianta, tudi kakšen žabec ipd, več bi predlogov (sploh iz prakse), več infromacij bom imel, pa verjetno še kdo drug, ki je na tem.
baze upam, če sem jih znal nataknit na server, da jih bom znal tudi staknit dol.
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
preveri še si-shellin žabec.
pri gostovanju ti naj ne bo gavno nizka cena ampak kako hitro ponudnik odgovori in reši težavo. za 20 eur na leto bi meni bilo vseeno kdaj rešim. če bo to čez pol ure ali dva dni.
sam sem dajal 50 eur na leto + domena. je pa odvnisno koliko prostora rabiš.
Objave: 73
Teme: 2
Ocena:
0
sem včasih bil pri tujem ponudniku servage.net - super ponudba še danes !!!
...seveda je pa vse skupaj odvisno od zahtev...
Objave: 3
Teme: 1
Ocena:
0
Živjo,
konkretno lahko povem za NEOSERV, ker tam delam.
WordPress se lahko uporablja že na drugem paketu, ki je zelo poceni.
Zakaj so cene nižje prvo leto? Da se lahko za majhen znesek prepričate v kvaliteto storitev
Naj cena ne igra edine vloge- dober ponudnik se izkaže, ko gre kaj narobe ali ko česa ne znamo in potrebujemo pomoč ali nasvet.
Tako kot pri vsaki stvari.
lp, Boštjan
Objave: 54
Teme: 7
Ocena:
0
Še en + za neoserv od mene!
Objave: 14
Teme: 3
Ocena:
1
Pri Neoserv imam jaz že od 2005 svoje strani in lahko samo rečem da njihova podpora je TOP.
Sem probal tudi nekaj drugih slovenskih hostov. Cene so pri vseh tam tam ampak Neoserv res izstopa po kvaliteti.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Kot nezahteven uporabnik sem pri spletni abecedi...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 7
Teme: 4
Ocena:
0
Kaj pa hitrost.com ? Jaz imam kupljen paket hitrost klasik - nanj lahko vežem 10 domen in 25 poddomen, do 250 poštnih predalov,...
Zaenkrat zelo zadovoljen, cena je prvo leto 30 eur, nato 70.
Imajo pa res 24/7 podporo, ki sem jo parkrat koristil ko sem se učil uporabljati wordpress in sem zaj... iz bazami, in so fantje vse brez problema pomagali rešit.
Nimam pa nobenih izkušenj z drugimi, tako da nemorem primerjati.