Objave: 25
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni,
sem nov na tej sceni in mogoče odpiram že temo, ki je bila kdaj objavljena. A ker se z leti kvaliteta prodajalcev menja, je prav, da na novo vprašam.
Zanima me kaj je v tem trenutku aktualno in kvalitetno oz. cenovno ugodno.
Kaj rečete na ta test?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kotli-peci-peleti.com/clanki/4-primerjava-peletnih-kotlov.html">http://www.kotli-peci-peleti.com/clanki ... otlov.html</a><!-- m -->
Rad bi kupil komplet in se odločam kaj kupiti.
Glede pelet samih pa se odločam za avstrijske.
Hvala za vsa mnenja in odgovore.
LP Dejan
Objave: 464
Ocena:
0
moje mnenje je da je avtor članka več kot očitno pristranski, verjetno sam prodaja te slovaške kotle in ferolli gorilce...
Objave: 618
Teme: 5
Ocena:
5
Se popolnoma strinjam da ta avtor sigurno prodaja kotel, ki je na prvem mestu.
Od teh ki so tukaj bi imel samo tkuja ali pa cm. Vse drugo pa sigurno ne, ker ni vse v ceni. Pa mislim, da je kar nekaj napisanega na netu o kotlih na pelete se splača malo pobrskat.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Ocena tega testa se mi zdi malo na glavo obrnjena. Če kopuješ na novo, nabavi peč z integriranim gorilnikom. Imaš zelo dobre slovenske proizvajalce, zagarantirane rezervne dele, subvencijo ekosklada, pa še dosti manj so občutljivi na kvaliteto peletov.
Objave: 319
Teme: 0
Ocena:
0
Enkrat sem na Ptuju delal zagon gorilnika Ferroli sun P7 na tej peči Sárkány preklel sem jo kolko se je dalo, to sem pa upal zato ker stranka sama ni bila zadovoljna z pečjo kaj točno jih je mučlo se več ne spomnim. Prva stvar varnostnega kapilarnega termostata in tipala temperature kotla ni možno vgradit na kotel kadar imaš nameščen regulator vleka, ko smo pol končno zadevo nekak pripravili za zagon se je pa pokazala prevelika temperatura dimnih plinov katera nikakor ni padla pod 280 stopinj, torej za moje pojme samo reklama peč pa ni vredna počenega groša.
Pa to da ti bodo dali 3 letno garancijo na vse skup težko. Sama fabrika Ferroli da na gorilnik 2 leti kje dobijo še eno pa nevem
Ocena:
0
Hvala za odzive. Čim več jih potrebujem do sobote, ko pride lastnik in njegov montažer do nas. Govorim o topline sarkony peči. Pa da vidim odgovore na vaše trditve. Hvala.
Objave: 84
Teme: 4
Ocena:
0
Če imaš denar vzemi nekaj z Lambdo Sondo. Sam imam Guntamatic Biostar W.
Parkrat na leto odneseš pepel in nasuješ v zalogovnik pelete.
LP Sandi
Ocena:
32
Nekdo ki gleda peči v rangu 2 jurja, si ne more privoščit enega Guntamatica.
Poglej od Valtisa izdelke, recimo Pellematic 27 je čisto soliden, robusten, zelo enostaven in zanesljiv. Še boljši je Pellson x3, z samočistilnim sistemom, pa tudi zalogovnika ne rabiš, čeprav mislim, da je pri vseh fosilnih gorivih zalogovnik zelo pozitivna stvar. Je pa nekaj dražji. Upoštevaj pa zmanjšanje stroškov v višini 25 % oz. max. 2500 eurov. Treba je malo preračunat.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ogrevanje-kotli.si/kotli-na-pelete">http://www.ogrevanje-kotli.si/kotli-na-pelete</a><!-- m -->
Objave: 4089
Teme: 19
Ocena:
1
Vzemi Centrometal 25kw.Imam jo od lani ,deluje brez problema,prav tako na forumu ni zaznat dobenega pisanja o kakšnih problemih.Je na spisku Eko sklada .Če bi sam lani šel po njo v Hr bi prihranil dodatnih 500eur.Investicija je bila 4500eur od Eko sklada sem dobil 1100eur.
Ocena:
32
Če verjameš ali ne, jaz sem imel približno takšno ponudbo za Pellsona x3, ki je raketa od izdelkov z Balkana, vendar mi zaradi specifike kurinice ni prišla v poštev. Potrebuje namreč odmik od sten minimalno 45 cm zaradi servisa, jaz pa imam ozko podolgovato kurilnico.
Ocena:
0
Če vzamem CM komplet. Če ne vzamem z bojlerjem, kako imate vi urejeno to? Ali dokupim bojler pa ga montiramo v kurilnici zraven peči? Hvala.
Objave: 43
Teme: 0
Ocena:
0
Glede na reklame pod testom, sem skoraj prepričan, da je pisec ocen kotlov prodajalec prvih treh kompletov. Osebno, če bi se odločal za nakup takšnega sistema oziroma kompleta, bi se zagotovo odločil za domačega ponudnika, kateri zagotavlja servis in rezervne dele...