Objave: 42
Teme: 20
Ocena:
0
Zadnje dva dni opažam da iz školjke v wc izgine voda in potem obupno smrdi.Kopalnica je v mansardi,odušek je,imamao greznico.Do sedaj tega problema ni bilo.Najlepša hvala za pomoč.
Objave: 1679
Teme: 3
Ocena:
2
Še enkrat preglej, da ni slučajno oddušek zamašen, ali pa da se ni v školjki - med potjo do kanalizacijske cevi kaj "zataknilo". Vodo ti iz sifona školjke potegne zaradi ustvarjenega podtlaka. In ker je s tem v zvezi možnih zelo malo razlag....
Ocena:
0
Ko potegneš vodo voda normalno odteče,tudi ostane normalno v prekatu,vendar čez noč izgine in zjutraj obupno smrdi.hvala
Ocena:
2
Potem pa obstaja velika verjetnost, da imaš na dnu sifona razpoko. Ne preostane ti drugega, kot da školjo odmontiraš, poiščeš mesto iztekanja in jo zamenjaš. Žal.
Ocena:
0
Najberž misliš da je sama školjka počena?hvala
Ocena:
2
Yap.
Sporoči, kaj boš ugotovil. Spodaj boš verjetno videl, da je mokro, ni pa nujno, da boš s prostim očesom opazil razpoko. Pod školjko daj časopisni papir, (prej jo obriši do suhega) nato pa v sifon natoči vode (ne preveč). Tako boš lažje odkril mesto iztekanja.
Ocena:
0
Hvala.Počakal bom še do jutri zjutraj,če se bo ponovilo bom naredil kot predlagaš in sigurno v vsakem primiru obvestim.Pa lep pozdrav.
Objave: 289
Teme: 4
Ocena:
0
A imaš speljan oddušnik na streho? Če ne ti zaradi tega podtlak ob drugemkoncu izliva pozauga vodo iz školjke.
Objave: 422
Teme: 9
Ocena:
0
Vzrok je lahko tudi v prepolni greznici in zaradi gostote voda ne "odteče" iz odtočne cevi. V tem primeru nastane efekt črpalke, ki počasi izsesa vodo iz sifona školjke.
Ocena:
0
Odušnik je speljan na srteho,greznco smo pa praznili lansko leto.
Ocena:
0
Danes zjutraj ni nič smrdelo,voda je bila normalno v sifonu wc školke.Zadevo bo treba še spremljat.
Ocena:
2
Sedaj, hehe, ali na tvojo školjko delujejo mali zeleni, ali pa imaš doma žejnega kužka, ki ima dostop do WC školjke. Tudi to se je že dogajalo, čisto zares.
Kužki dostikrat pijejo iz školje zaradi pomanjkanja vitaminov v njihovi prehrani. Vsaj tako mi je zatrdil hišni veterinar.
Objave: 3971
Teme: 21
Ocena:
73
Ali pa se je čez preliv nalepila "špaga" iz svinjarije, pa se zadeva prazni po principu natege.
Ocena:
0
Danes sem kupil wc školjko/OBI 13 EUR,staro odmintiral,pri tem odtrgal en šrauf(prerjaven totalno)ravno pri tem šraufu je bila lužica,na sifonu odzunaj nekaj kapljic,sama dihtnga uredu,silikon okrog nje zelo bogi.Škpljko zmontiral nazaj,treba je bilo na novo zvrtat luknji(na stare ni pasalo).Upam da bo sedaj uredu,kužka nimamo(ŠKODA)se ne mormo zment kakšnega.Meni je všeč labradorc,ostali navijajo za pudla.Pa hvala še enkrat za pomoč.
Objave: 881
Teme: 6
Ocena:
0
Moja školjka je pritrjena z medeninastimi vijaki. Ko sem jo pritrjeval nazaj sem uporabil stare vijake, čeprav so stari preko 30 let. Vijaki so kot novi.