PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Satelitska antena

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mi lahko gdo razlozi kaj vse potrebujem za satelitsko televizijo, kako se to zmontira ter kako odklepam programe in vase iskusnje z tem? Slisal sem da se na internetu dobijo neke kode? lp
Total je tako zakodiral svoj sistem da ni hekerja več da bi to obšel... so pa na veliko kradli eno leto nazaj in več...
Vse se da Smile
Men je reku da nč več...al se pa boji :lol:
Al pa ne zna Smile

En lokalni copy/paste s forumov še ni heker Smile
al pa noče ...je zdaj uradni monter za total

in kaj naj bi bilo kreker?
Zmontirat je mala malca torej sestavit problemcek je samo anteno nastimat direkt na satelit, ker moras tocno vedet kot in tip satelita, ki ga hočeš spremljat to je prvi del.... za krekerje/hekerje bo pa treba na drug forum
Točno, ravno v eni drugi temi sem napisal, da bo kmalu čas, da se napiše tudi kako se krade v Merkatorju. Ker to je popolnoma enako. Vsi bi nekaj zastonj in nič plačali. Kupi en paket, dobiš kartico in stvar funkcioniroa.
v iskanju dile Napisal:Nemorm vrjet na kaj je nanesla tema... Smile na krekerje in hekerje pravilno so crackerji... hahah a mi lahko kdo prosim pomaga? Smile

Če pišeš slovensko so kar krekerji. Če pa pišeš v angleščini potem pa tudi Hekerji niso hekerji Smile
SloCop Napisal:Točno, ravno v eni drugi temi sem napisal, da bo kmalu čas, da se napiše tudi kako se krade v Merkatorju. Ker to je popolnoma enako. Vsi bi nekaj zastonj in nič plačali. Kupi en paket, dobiš kartico in stvar funkcioniroa.
to da teb paše plačevt še eno položnco več ni moj problem Wink uprašu sm če mi lahko kdo pomaga glede tega ne komu nepaše da bom meu zastonj tv, tko da če nimaš kšne informacije k me zanima si lahko tut tih me nebo motl Smile
Dila, ja, da se (se vedno) urediti odklepanje itd. na nelegalen nacin.

Za podrobnosti pa bos moral pogledati na kak drug forum.
Ja, da ne boš čez en teden iskal HITMANA Smile
FORUMI NISO za takšne nelegalne zadeve. No vsaj ta ne Smile.

Paše mi ne, zato pa imam kabelsko da imam tistih 24ur dvakrat na teden za pogledat.

Lahko ti pa spastam edini način, kako do nelegalne TV. Samo do ljudi ki to nudijo pa žal ne boš prišel Smile

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mojmikro.si/v_srediscu/razkritje/robin_hood_kot_ponudnik_storitev_1_del">http://www.mojmikro.si/v_srediscu/razkr ... itev_1_del</a><!-- m -->
dila

drugače mam jst vse za tvojo satelitsko...(rabljeno)..sprejemnik, talar z bučko in z motorjem da lovi 8 satelitov...kanalov prek 3000...

obesit jo pa moraš nekje na jug pod kotom 41°

v stvari imam dva motorčka
cena? starost opreme?
Imam TV, ki ima že vgrajen satelitski sprejemnik.

Nimam pojma o satelitih. Kater sploh lahko loviš in ali je kaj pametnih TV programov, ki niso zaklenjeni?
1 2
Iskanje po temi