PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Sobne rastline in dekoracija kdo izdela črno stensko nalepko 2m

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo! Zanima me, kam bi lahko dala narediti črno stensko nalepko, visoko prb. 2m iz slike, ki sem jo našla na internetu in zdaj mi nobena druga ni všeč Smile ko jo povečam rob postane kockast, je to ovira ali se da kaj obdelati, da bo dovolj kvalitetna za nalepko? prosim za pomoč, res si želim ravno ta motiv...

Priložene datoteke
.jpg   697876.jpg (Velikost: 43 KB / Prenosi: 12951)
Hja, narediš trace, popraviš vektorje in daš tiskat... Manj kot razumeš moje pisanje dražje bo.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Potreboval sem nekaj minut in nekaj znanja, da sem pretvoril to slikico v mnogo večjo sliko.
Detalj lista najbolj zgoraj desno se z uporabo Corel-a spremeni v tole:

[img]httpunichr("58")//dlunichr("46")lialesunichr("46")com/jelen-listunichr("46")jpg[/img]

Tako da, če boš našla pravega, mu pretvorba ne sme biti problem, vprašanje pa je, kako bo to tiskal.
In če bo zakompliciral pri spreminjanju velikosti, je jasno da ne obvlada svojega dela, ali pa da bi rad zaslužil.
Če pa bodo te linije neustrezne, potem je res precej ročnega dela, kajti podatkov v osnovni sliki je malo.
Edit: velikost cele slike je cca 2,5 x 2,2 m
s kje pa si? Poznam firmo, ki ti to lahko naredi...Reklamni center Bobič Novo Mesto...
Večina tiskarjev bo tole sliko znala vektorizirati in natisniti. Načeloma priprave za tisk niti zaračunati ne bi smeli veliko, ker je res malo dela.
sem iz gorenjske, pa to vendar lahko naredijo in pošljejo tudi po pošti, če so v novem mestu... lahko dobim kontakt prosim, na zs, da ne bo težav? res najlepša hvala vsem za trud in nasvete!
Uporabi Google, nekaj me zs zajeb*** so iz nm..
ja, sm našla in poslala mail... hvala!
kontaktirala sem že kar nekaj podjetij, pa nihče nima dovolj velikega stroja za tisk tako velike nalepke ali pa ni odgovora Sad
V Preboldu vem za enega (derca.si), ki dela velikoformatni tisk (sirina do 3.2m).
Ravno do 3.2m ne bo šlo, pa vseeno je edini, ki mi je stvari razložil in sem se odločila pri njih naročiti v dimenziji 170x120cm. Hvala za pomoč vsem, sploh pa gt001 Wink
Vsekakor so tudi druge metode, če ti ni ravno tako grozno nujno, da je nalepka. Sposodi si projektor, slikco projeciraj v želeni velikosti na steno in obriši po robovih s svinčnikom. Potem pa le še čopič, barva in mirna roka...
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Poljubček Napisal:Ravno do 3.2m ne bo šlo...

ja se moram mal posipati s pepelom...
pred kaki letom mi je razlagal, kaksne dimenzije dela, pa sem podrobnosti pozabil, dimenzije pa z neta prepisal => vazno, da ste se zmenli.

Kocni izdelek pa poslikaj in pokazi Smile
pa prosim če poveš še koliko ti je kaj računal Big Grin
gremlin Napisal:Vsekakor so tudi druge metode, če ti ni ravno tako grozno nujno, da je nalepka. Sposodi si projektor, slikco projeciraj v želeni velikosti na steno in obriši po robovih s svinčnikom. Potem pa le še čopič, barva in mirna roka...
Tole je pa dejansko super ideja! Smile
1 2
Iskanje po temi