Objave: 1198
Teme: 12
Ocena:
0
Kolikor jaz poznam PHPBB nima vgrajene te možnosti, jo pa ima ASP forum, no mogoče pa Tadej kaj uredi.
Objave: 739
Teme: 45
Ocena:
0
Kaiser Napisal:V več temah sem naročen na obvestila o le teh, vendar stvar že kar nekaj časa pri meni ne funkcionira! V Profilu nisem nič spreminjal....Teme pa lepo tečejo brez mene
naprej! Prosim, če odgovorni uredijo zadevo!
Em, pa še ena stvar je!
Že kak teden mi vedno ob pošiljanju odgovora v katero iz med tem napiše to:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Pa čeprav je bilo sporočilo v resnici poslano....
Oba problema zaznavam tudi jaz že lep čas....
bolje slabo na svojem, kot dobro na tujem
<!-- m --><a class="postlink" href="http://gallery.me.com/bopsi#100040">http://gallery.me.com/bopsi#100040</a><!-- m -->
Objave: 451
Teme: 54
Ocena:
0
Malo na dopustu, malo pa resujemo tale problemcek.
Mimogrede, vsem priporocam uporabo kaksnih nezastonjkarskih email naslovov, ce hocete konsistentno prejemati posto. Tezko je namrec sledit vsem pravilom vecjih ponudnikov brezplacnega maila (hotmail, yahoo, google...) da ne zavrnejo mailov s foruma kot spama.
lp, Tadej
Ocena:
0
Je napaka odpravljena? Meni je ne javlja vec. Pa vam?
lp, Tadej
Objave: 3208
Teme: 61
Ocena:
17
Kakšen trapast predlog je pa to?
A nej bi 80% folka, ki uporablja brezplačne email naslove prešlo na "neplačljive" samo zato, da mejle iz foruma ne bi metalo v koš? Mimogrede. Kaj sploh je "neplačljivi" email naslov v primeru ko nisi zaposlen in nimaš doma svojega strežnika? Js svojega službenega naslova že iz principa ne puščam na forumih. Možnost zlorabe je prevelika, da o varovanju zasebnosti sploh ne govorimo.
Poleg tega je pa 90% problema v načinu pošiljanja emailov iz php-ja (oz. phpbbja) - kako so nastavljene glave, kakšne so povezave... Kar se pa itak ne splača rihtat, če uporabljaš phpbb (oz. niti nima smisla).
Plus, sem prepričan, da pri večini "nezastonjskih" email naslovov mejl vseeno pristane v spam folderju oz. so celo zavrnjeni s strani strežnikov.
Ocena:
0
Predlogi so na svetu zato, da se upostevajo ali pa ne.
Dnevno dobim po par bouncev aktivacijskih in drugih mailov, ki jih ljudje pac nikoli ne vidijo. Na strezniski strani temu ne uspemo sledit, zato je mogoce, da mailov s foruma ne dobite ker jih zavrne vas postni streznik. Nekaj navodil, kako se temu morebiti izogniti, je ze objavljenih na forumu. Konec debate. Butaste ali ne.
Bolj pomembno pa je, da ocitno tezave z mail funckijo se niso povsem odpravljene. Delamo na tem...
lp, Tadej
Objave: 93
Teme: 6
Ocena:
0
Dobil obvestilo, vendar po kliku na link => Tema ne obstaja......