PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Zasebna sporočila in obveščanje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Namesto obvestila na elektronsko pošto, da me čaka novo sporočilo (kopija), bi raje videl da bi sporočilo priletelo kar na email. Idea

Tako pa me vsakič matra firbec kdo/kaj mi piše, ko na gradbiščih preverjam e-pošto z mobilnim telefonom. Wink
Lp, furbo
Kolikor jaz poznam PHPBB nima vgrajene te možnosti, jo pa ima ASP forum, no mogoče pa Tadej kaj uredi.
V več temah sem naročen na obvestila o le teh, vendar stvar že kar nekaj časa pri meni ne funkcionira! V Profilu nisem nič spreminjal....Teme pa lepo tečejo brez mene Cry naprej! Prosim, če odgovorni uredijo zadevo!

Em, pa še ena stvar je!

Že kak teden mi vedno ob pošiljanju odgovora v katero iz med tem napiše to:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Pa čeprav je bilo sporočilo v resnici poslano....
Kaiser Napisal:V več temah sem naročen na obvestila o le teh, vendar stvar že kar nekaj časa pri meni ne funkcionira! V Profilu nisem nič spreminjal....Teme pa lepo tečejo brez mene Cry naprej! Prosim, če odgovorni uredijo zadevo!

Em, pa še ena stvar je!

DEBUG MODE

Oba problema zaznavam tudi jaz že lep čas....
bolje slabo na svojem, kot dobro na tujem
<!-- m --><a class="postlink" href="http://gallery.me.com/bopsi#100040">http://gallery.me.com/bopsi#100040</a><!-- m -->
Tudi jaz :?
Več glav, več ve ...
bopsi Napisal:
Kaiser Napisal:V več temah sem naročen na obvestila o le teh, vendar stvar že kar nekaj časa pri meni ne funkcionira! V Profilu nisem nič spreminjal....Teme pa lepo tečejo brez mene Cry naprej! Prosim, če odgovorni uredijo zadevo!

Em, pa še ena stvar je!

DEBUG MODE

Oba problema zaznavam tudi jaz že lep čas....

Anja Napisal:Tudi jaz :?

Kaj ni nihče pristojen za reševanje težav uporabnikov?
Ste vsi na dopustu?
Malo na dopustu, malo pa resujemo tale problemcek.

Mimogrede, vsem priporocam uporabo kaksnih nezastonjkarskih email naslovov, ce hocete konsistentno prejemati posto. Tezko je namrec sledit vsem pravilom vecjih ponudnikov brezplacnega maila (hotmail, yahoo, google...) da ne zavrnejo mailov s foruma kot spama.

lp, Tadej
Je napaka odpravljena? Meni je ne javlja vec. Pa vam?

lp, Tadej
Kakšen trapast predlog je pa to?

A nej bi 80% folka, ki uporablja brezplačne email naslove prešlo na "neplačljive" samo zato, da mejle iz foruma ne bi metalo v koš? Mimogrede. Kaj sploh je "neplačljivi" email naslov v primeru ko nisi zaposlen in nimaš doma svojega strežnika? Js svojega službenega naslova že iz principa ne puščam na forumih. Možnost zlorabe je prevelika, da o varovanju zasebnosti sploh ne govorimo.

Poleg tega je pa 90% problema v načinu pošiljanja emailov iz php-ja (oz. phpbbja) - kako so nastavljene glave, kakšne so povezave... Kar se pa itak ne splača rihtat, če uporabljaš phpbb (oz. niti nima smisla).

Plus, sem prepričan, da pri večini "nezastonjskih" email naslovov mejl vseeno pristane v spam folderju oz. so celo zavrnjeni s strani strežnikov.
Predlogi so na svetu zato, da se upostevajo ali pa ne.

Dnevno dobim po par bouncev aktivacijskih in drugih mailov, ki jih ljudje pac nikoli ne vidijo. Na strezniski strani temu ne uspemo sledit, zato je mogoce, da mailov s foruma ne dobite ker jih zavrne vas postni streznik. Nekaj navodil, kako se temu morebiti izogniti, je ze objavljenih na forumu. Konec debate. Butaste ali ne.

Bolj pomembno pa je, da ocitno tezave z mail funckijo se niso povsem odpravljene. Delamo na tem...

lp, Tadej
test ce zdaj dela bp
Dobil obvestilo, vendar po kliku na link => Tema ne obstaja......
Kaiser Napisal:Dobil obvestilo, vendar po kliku na link => Tema ne obstaja...... Cry

Tole pa špila zdej :wink:
Ponovno!
Kaiser Napisal:
Ponovno!

Pa ziher niso kje v spam folderju? Ni namrec videt, da bi dobil nazaj bouncane maile.

lp, Tadej
1 2
Iskanje po temi