Lep in prav, ta primerjava je taka, kot da so nemški računalniki bolj zmoglivi od tajvanskih
No, me pa prav zanima kaj naj bi imela "bodoča generacija" avtomatike ? Voice menu, ki te bo prijazni ženski glas vsake pet minut povedal koliko je temp. dvižnega voda in da morač kupit nafto ?

Mogoče, samo ne za več kot 1% kar pa je zanemarljivo. Ves čar je, da ti nastavlja mešalni vod na osnovi zunanje temperature in da deluje z le to analogno in ne digitalno.
Iskušnje ?
1. prvo leto sem prišel iz 1150l na 800 l porabe K. olja to je 52000sit letnega prihranka
2. nikoli v sobi ni bila temp. nič več kot 1C gorali dol od nastavljenih 20, čisti konfort, z en miljon varantami, od počitniških režimov do izklopa peči, ko zunanja tem. naraste na nastavljen nivo.
3. nikoli ni zatajila, zablokirala ali kakrkoli podobnega
4. Zastonj so mi v seltronu nadgradili D1 na D2, ker sem si omislil zalogovnik. Še poštnine niso računali...
5. Zelo prijazno osebje, hiter odziv če kaj ne veš in vprašaš, kar je vse prej kot res za večino drugih zastopnikov
6. Sam ti popravlja algoritem in odstopanje od prejšnih dni in nastavitev dvižnega voda
7. Omogoča mrežno vezavo
8. Res dobra navodila v slovenščini s enim kupom vezalnih shem
9. Možnja nadgradnja programske opreme in težko bi rekel da karkoli zastarijo. Kar se tiče zunanje temp. je itak opcija. Če ga ne daš upošteva dvižni in povratni vod in popravlja mešalni ventil glede na povratni vod.
Sam stvari ne prodajam, ne hvalim, in nimam nič z reklamo. Kupil sem en kos v Iki 2 leti nazaj, jo sam v enem popoldnevu zmontiral in sem res zadovoljen in ne potrebujem nič več. Armotizirala se je že 2. leto in res ne vem zakaj bi bilo veliko 80ksit, sploh ker mi krmili še obtočno črpalko sant. vode in ponovem bo srbela še za zalogovnik in vse ostalo. Mislim da prihrani veliko več kot nizkotem. peč, pa jo razlika v ceni vsaj 5kratna!
l.p. Jože
je kdo bral v Delo in dom prejšno sredo, da imajo nizkotemperaturne peči 105 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! procentni izkoristk