PodSvojoStreho.net Splošno Skupinski nakupi Marazzi - videz parketa

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Začnemo zbirati povpraševanja za skupinski nakup ploščic Marazzi.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.marazzi.it/en/ceramic-and-stoneware/collections/treverk?pid=50">http://www.marazzi.it/en/ceramic-and-st ... erk?pid=50</a><!-- m -->

1.faza: okvirne m2 in model --> OK
2.faza: vpis v tabelo in določitev okvirnega plana dobave
3.faza: plačilo
4.faza: dobava v SLO na en naslov (doplačilo za drugi naslov)

Cena: cena dobavitelja + stroški prevoza +
stroški organizacije Smile (sem mogu napisat, ker je zdaj to popularen da zaslužiš tudi na portalu kjer je namen pomoč ne pa prodaja)

Jaz sem jih že kupil 50m2 in zgleda super. Kupil v Nemčiji. Cena 40% nižja. Kupil tudi v Slo ker ni bilo časa ...ampak nikoli več.
ef100179 Napisal:Začnemo zbirati povpraševanja za skupinski nakup ploščic Marazzi.

Cena: cena dobavitelja + stroški prevoza +
stroški organizacije Smile (sem mogu napisat, ker je zdaj to popularen da zaslužiš tudi na portalu kjer je namen pomoč ne pa prodaja)
Kar znese?
Ja odvisno katere kupiš.

Okvirna cena za Marazzi Treverk Cappucino 120-20cm širine = 30-32€m2.
jaz bi rabila 60x60. a se da tudi dobiti? cena?
Marazzi si kupil v Nemčiji in je cena nižja kot v Italiji??
60x60 Kateri model?

Kupil v Nemčiji. Jaz sem dobil tam boljšo ceno. Mogoče kdo dobi tudi v italiji, če dobi kupimo tam.
Ne sodi ravno sem, vendar vseeno: je kdo razmišljal o ebayu? Marazzi teak capuccino = 18€/m2. Sem preveril loakcijo trgovine - okolica Modene Sad
jaz sem za
60x60 najcenejši model - ker jih rabim za garažo in kurilnico pa mi ni tok pomembna barva
kateri model je na drugi sliki? midva sva še v prezgodnji fazi načrtovanja, da se vam bi pridružila. žal. bo treba še kako rundo počakat...
vse ploščice-slike so enake, samo enkrat so mokre Smile
:-O

barva capuccino sicer?
JA, Treverk Capucino 120x20
Te s tvojih slik....koliko bi prišla cena? (kaj pa glede polaganja..je keramičar kaj jamral zaradi dolžine?)

Pa še Treverk04 ....koliko bi prišla cena?
Cena predvidena: 30-32€/m2 (v SLo 65€ brez popusta)

Keramičar ni nič jambral, tudi nič dodatno računal za velikosti.
Treverk 04 še ne vem.

ZA VSE: imam trenutno dve vezi preko katerih kupujem ploščice. Ne bom jih obremenjeval zaradi "firbca". Jaz bom šel v nakup februarja in če bo še kdo bomo pač skupaj kupili, drugače pa sam.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi