PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Vabilo za vse, ki bi si radi ogledali proizvodnjo stekla

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po pogovoru z Moderatorjem gradim sem se odločim da predvsem Modrece na tem forumu povabim na ogled proizvodnje stekel v Celovcu.

takega povabila navadni smrtniki razen pri lokalnem majstru ne dobijo vsak dan zato mislim da bi za nekatere modrece na tem forumu obisk bil smiseln, predvsem za spoznavanje novih tehnologij in širjenje obzorja.

Če mi bo uspelo si lahko gremo pogledati tudi proizvodnjo fotovoltaičnih modulov ampak ne obljubim! ker tam so glede obiskov malo bolj zarukani...

Obvezna udeležba :
GRADIM, ŽERJAVAR, OSTALI PO ŽELJI

zadeva bi trajala par urc tako da en delovnik bi se dobil v kranju odkoder bi skupaj odrinili proti celovcu kjer bi si ogledali in podebatirali o vprašanjih ki se danes na forumu največkrat pojavljajo, nato en skupen BEER pa domov kuča haus mikimaus

prosim da se pomenite med sabo in mi v tej temi sporočite željen datum

obisk je možen tudi malo kasneje to pomeni da recimo štartamo okol 14 ure iz kranja tako da lahko tudi tisti službo obvezni prisostvujejo.

lep pozdrav
vsak je svoje sreče steklar
tud rdfečkoti lahk pridete...

vseeno pa nebi mel celega avtobusa... mel bi ene 10 max... če bi slučajno blo vlko zanimanje nardim raj 2 x
Uf, zanimivo. Če mi znese, bi bil za (ko zvem predviden termin).
LP,
Samojed
Citat:Obvezna udeležba :
Čisto v tvojem stilu! Se ti ne zdi, da bi zvenelo mnogo lepše "zaželjena".

Ali bo to proizvodnja stekla ali proizvodnja šip (duplex, triplex, protiemisijski nanos, polnjenje s plinom)?

PS: Sendviča ne bo, lahko se najde kak Rumeni muškat - ČE bom zraven.
Nimam časa - sem v penziji!
Klinc, črnuharji smo izven lige...........
Neeee, samo zakasnjeni Smile Ob povratku pridemo k tebi na fiščanca in ogled TČ. To je dopolnilni program Smile
LP,
Samojed
Aja, predlagam da se preveri, ali ima Berghaus tudi modro kri!
LP,
Samojed
Jaz se tudi pofočkam, seveda je res malenkost odvisno od termina...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Uuuu, koline!

Januarja bomo resnično doma "klobasali"........bi bilo fino navabit na krvavice, a?

Če bi recimo v februarju navabil na protfane krvavic in skledo zabeljenega zelja, bi bilo to slišat ok, al izpade "Krvavice? S čim sem se ti zameril?"
Mene lahko iz steklarskega izleta kar črtaš, trenutno smo bojda resno bolani, čakamo še biopsijo, bomo videli......

Bodo pa krvavice garant...... Big Grin
Samo da ne bom komu kradel mesto, ta pa si resnično želi pogledati zadevco.

Mi smo že tako ali tako zajebali, ko smo dali dvoslojna, namesto troslojnih..... Big Grin
Recimo da je pri nas isto. Se tolažim da je manj šip za pomivat :lol: :lol: :lol:
LP,
Samojed
Dajte še kakšno fajn babo zrihtat, če ne bo dolgcajt na poti.
Bom jaz sedel zadaj z njo, če drug ne bo hotel.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
GRADiM Napisal:Pa dajmo šteti do deset:

1. Samojed
2. berghaus
3. Nebomgabiksal
4. fery
5. GRADiM
6. som16
7.:?:

ja, termin se pa kdaj predvideva? Vsaj okvirno. :wink:
Lep pozdrav
zerjavar.. sendvi ti kupim...tud dva...

ti prnesi muskat...

aja in ravno ti si razlog za mojo pobudo...

glede na to da spadas med forumske vsevede bi lahko vedel da v bliznji okolici ni proizvodnje stekla ampak samo vecje ali manjse steklarne ki steklo predelujejo oblikujejo in dodelujejo...

videli boste.. tehnologijo ki je potrebna za predelave in obdelave stekla, razrez, obdelava kalilnica emajliranje, lepljenje ogled izo linij, na koncu pa se cuker proizvodnje najnovejsa ful avtomatska linija za izdelavo termopana z trenutno na trziscu najboljsimi karakteristikami...

kasnej bomo sli manj bomo vidli...ker v pomladanskem casu upade obseg dela in dela le ena smena

termine izberite sami dajte mi ene dva al pa tri termine... pa uro kdaj bi vam zneslo jas se bom prilagodil...

dobili ne boste lekcije o nanosih ampak o sestavah, varnostnih sestavah , izdelavah ograj, zakaj inkje kaljeno, kaksne sestave so potrebne za zimske vrtove...maximalne dimenzije, moznosti ki jih kot kupec stavbnega pohistva sploh imate pa vam jih sploh ne ponudijo ker so na tem podrocju oknarji pravi tepci...itd...

konc koncu pa gre tud za druzenje...prijetno z koristnim...
1 2 3 4 5 7 Pojdi na stran 
Iskanje po temi