5.3.2011 ob 13:50
Šla sem na informativni pogovor k nekem projektantu in mu pokazala en tipski načrt od ingre in mu rekla da to želim imeti...z nekaj popravki. Povedala sem mu da želim imeti PGD IN PZI narejen do tam, da bo zadostovalo zakonu. Torej ima slikico načrta, narisane popravke....
In dobim ponudbo, da mi vse to naredi za okoli 2000 eur (navedel mi je točno ceno)...torej
x eur načrt + x eur statika = 2000 eur.
Meni je to smešno nizka cena. Se mi zdi da nisva imela istega v mislih.
Zdej me pa zanima ali je treba pred PGD in PZI narediti še kaj, ne vem, mogoče samo zasnovati to idejo ali.....pojma nimam....in šele nato pride na vrsti vse ostalo. Omenil je še da to naredi na hitro, da potem se pa še na občini nekaj časa vleče.
Pri ingri je recimo en tipski načrt brez popravkov 3600 eur.
Se opravičujem za mogoče neumno vprašanje, ampak mi ne da miru ta dvom.
In dobim ponudbo, da mi vse to naredi za okoli 2000 eur (navedel mi je točno ceno)...torej
x eur načrt + x eur statika = 2000 eur.
Meni je to smešno nizka cena. Se mi zdi da nisva imela istega v mislih.
Zdej me pa zanima ali je treba pred PGD in PZI narediti še kaj, ne vem, mogoče samo zasnovati to idejo ali.....pojma nimam....in šele nato pride na vrsti vse ostalo. Omenil je še da to naredi na hitro, da potem se pa še na občini nekaj časa vleče.
Pri ingri je recimo en tipski načrt brez popravkov 3600 eur.
Se opravičujem za mogoče neumno vprašanje, ampak mi ne da miru ta dvom.

vendar dejstvo je, da mora plačati tudi ostale, ki bodopomagali narediti projektno dokumentacijo into bo težko plačal iz dveh tisočakov?