PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Luknja v gips plati

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Ker sem neroden človek sem naredil za pest veliko luknjo v gips plato. Sedaj me pa zanima kako to na čimj hitrejši način popraviti.
Prosim za čimj hitrejši odgovor.

Lep pozdrav,
Miha
en kos CD profila pritrdi z notranje strani, odreži kos plate za v lukno in privij, ter dobro zafugiraj spoje. Bo šlo tako?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
firefly Napisal:en kos CD profila pritrdi z notranje strani, odreži kos plate za v lukno in privij, ter dobro zafugiraj spoje. Bo šlo tako?

CD profil'? To je tisti profil ki se uporablja za pritrjevanje gips plat?
Gips plato morem pa itak celo kupiti ali se pač da kje dobiti manjšo?

Lep pozdrav
jaz ti lahko dam kos- dolenjska!
Kje pa imaš to luknjo? Stena, predelna stena, strop, parna zapora zadaj? Sem mislil da si v procesu delanja knaufa Smile Mogoče bo potrebno odrezati kar komplet do profilov levo desno, pa zamenjat del plošče... CD profil je tisti ki je 6x3 cm. Mogoče bi ti kdo od foha najlažje to za male goldinarje naredil...

sledi znamenit stavek: s kje pa si? Smile
No da objasnim, sem študent v privatnem študentu v Mariboru. Včeraj smo meli zabavo pa sem dvignil stol čez mizo in zadel plato. Plata je na poševni strehi mansarde in tam je seveda luknja.
En nasvet sem že dobil.
Luknjo bi naj zaliv s purpeno in čez prekital s gipsom, vse dobro presmirklal in prebarval.
Bo pa to moj prvo študensko delo v Mariboru in zna biti kar pestro.

Drugače sem pa iz Slovenj Gradca
Smile ja zna bit zabavno Smile

Glede na razmere bo kr OK nasvet, poglej samo še prej če je parna zapora OK ali je tudi to raztrgalo.
No zgleda da je parna zapora ok, tako da ni panike, bomo zrihtali.
Hvala za nasvete in se še priporočam kdaj.

Lep pozdrav,
Miha
samo potegni na koncu mrežico čez, ker drugače bo spokalo!
Iskanje po temi