PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev vgradnja okenskih polic

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mogoče kdo ve koliko stane vgradnja notranjih okenskih polic v okolici MB?
Kakšne police in kako je pripravljeno za njih?
za fasado je nekje 5, 6 eur.
za fasado? Če pa so notranje.
Ometi narejeni sedaj je potrebno vstavit police - najprej zarezat z flexarco in zalimat polico. Ampak ne vem če bi se to ravno sami spravili delat zato me zanima kakšne so cene če ti kdo to naredit?
Ponavadi se police vgradijo pred ometi!!! Sedaj jih je malo težje zmontirat. Ali imate pod oknom profil za polico ?
če pa so mi svetovali naj to naridimo po ometih da se marmor ne zamaže ker težko spravljaš umazanijo stran. pod okni še vedno dovolj prostora - police 2 cm - prostora cca 4.
Marmor bi lahko abdekali pa ne bi bil problem. Predvidevam da imate pod oknom goli cigl brez temelja za polico?
aha
7 e na uro,kontakt na zs
raje bi videla ceno na meter. to na uro je tako tako.
Treba videt pa lahko kaj "zgučamo"!
ne mislim nekaj pametovati, a preberi si stare teme o vgradnji, boš videla, da je vgradnja notranje police mala malica. Mi smo jih vgradili sami, a pred ometi. Prihranek sicer ne bo velik, a nekaj je.
Alea iacta est
orhideja4 Napisal:za fasado? Če pa so notranje.
Ometi narejeni sedaj je potrebno vstavit police - najprej zarezat z flexarco in zalimat polico. Ampak ne vem če bi se to ravno sami spravili delat zato me zanima kakšne so cene če ti kdo to naredit?

Za fasado ja! v čem pa se razlikuje notranja polica od zunanje? Če je zunanja nekje 6 e komad, lahko pričakuješ za notranjo tud okrog 6e.
Sicer pa pri špaleti malo poštemaj, namoči z vodo, nanesi lepilo, daj polico notri pa malo pomeri z metrom in vago. nimaš dela 10 min z eno polico.
Ronnow Napisal:Za fasado ja! v čem pa se razlikuje notranja polica od zunanje? Če je zunanja nekje 6 e komad, lahko pričakuješ za notranjo tud okrog 6e.

Notranja za razliko od zunanje nima odkapnega robu (pri zunanjih je fino imeti še špaletni zarezi, da se ne sceja po fasadi, ampak to že nekaj časa kamnoseki v dirki za denarjem "pozabljajo"...).
Tako zna biti notranja kakšno malenkost cenejša.
Ronnow Napisal:
orhideja4 Napisal:za fasado? Če pa so notranje.

Za fasado ja! v čem pa se razlikuje notranja polica od zunanje? Če je zunanja nekje 6 e komad, lahko pričakuješ za notranjo tud okrog 6e.
Sicer pa pri špaleti malo poštemaj, namoči z vodo, nanesi lepilo, daj polico notri pa malo pomeri z metrom in vago. nimaš dela 10 min z eno polico.

10 minur dela so imeli tisti, o katerih beremo tukaj da visijo police navzven, ne navznoter. Pameten bodi, ko boš ob novih oknih poštemal obe špaleti, brez da bi poškodoval okno seveda, vgradil polico in za seboj poflikal luknje. Takrat stavim da boš bliže 2 uram na polico kot pa 10 minutam. In če najdeš koga za 6€ na dve uri, potem lepo prosim, pošlji mi njegovo telefonsko, lahko na ZS.
LP,
Samojed
1 2 3 4 5
Iskanje po temi