Objave: 20
Teme: 3
Ocena:
0
Pozdravljeni!
Nabavili bomo čistilno napravo od Prosigme monofluido. Zanima me ali jo že kdo od vas ima in kako je zadovoljen z njo. Hvala,Monika
Kar lahko narediš danes, ne odlašaj na jutri
Objave: 41
Teme: 9
Ocena:
0
v petek so nam pripeljali čistilno napravo, ta teden pa nam jo bodo vgradili. Odločila sva se za čistilno napravo Armex tip Picobell 3.750l, upam da bomo zadovoljmi. Cena 3.277€ z ddv. Prosigma pa bi bila dražja za cca 800€.
Oddali pa bomo tudi vlogo za subvencijo- povrnejo cca 70%.
Ocena:
0
Živjo!
Rekel si, da boš dal vlogo za subvencijo. Kam pa? :?: Edino, kar sem jaz našla je bilo ugodnejši kredit preko eko sklada, o subvencijah pa ne duha ne sluha.
Objave: 240
Teme: 5
Ocena:
0
Tudi jaz nič ne vem, da malo čistilno napravo lahko dobiš subvencionirano.
Objave: 427
Teme: 26
Ocena:
0
3277€ z ddv. Je vključena posoda in čistilni modul? Koliko m3 posoda? Betonska ali pvc?
Tomaz
Objave: 41
Ocena:
0
Vključeno je vse- dostava, zagon, povozni pokrov. Posoda 3750 litrov, pvc, garancija 15 let.
Subvencijo da naša občina.
Ocena:
0
Hvala syzy. Bomo tudi mi romali na našo občino poizvedovat. Mogoče kakšen namig na kateri oddelek naj grem.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Tudi jaz sem se odločil za Armex (Graf posoda 3750 l in picobell), ker so bili cenejši od ostalih.
Pri njih sem vzel še eno 4800 posodo za zbiranje deževnice.
Dobava (na mojo željo) po 01.maju.
Ocena:
0
A so ti od Prosigme res tako dragi, da jih nihče noče? Mi smo poleg čistilne razmišljali, da bi pri njih vzeli še posodo za zbiranje deževnice.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Prosigma ni najdražja, vendar je Armex občutno cenejši. V mojem primeru več kot 800 eurov razlike.
Objave: 55
Ocena:
0
A ima kdo ROTO ECO 6 napravo?
Kako se obnese?
Objave: 819
Teme: 1
Ocena:
0
syzy Napisal:v petek so nam pripeljali čistilno napravo, ta teden pa nam jo bodo vgradili. Odločila sva se za čistilno napravo Armex tip Picobell 3.750l, upam da bomo zadovoljmi. Cena 3.277€ z ddv. Prosigma pa bi bila dražja za cca 800€.
Oddali pa bomo tudi vlogo za subvencijo- povrnejo cca 70%.
Tudi sam imam ta "stroj". Deluje že 5 mesecev brez problemov. Dobrodošel mi je podatek o subvenciji. Bom povprašal na občini in še kje drugje.
Beton je za pridne, les za pametne.
Objave: 321
Ocena:
1
Že 2 leti imamo (4 članska družina) SBR Grafovo Aqua Simplex 3750 l MČN.
Z njenim delovanjem vglavnem zadovoljen, potrebno je paziti, da ne pride do preobremenitev, za pranje uporabljati čim manj praškov, prepovedana je uporaba penečih kopeli in otroških robčkov in podobnih "cunj".
Če bi še enkrat kupoval bi kupil vsaj 4500l, obvezno s prekatom za preobremenitve, velikosti cca 400l. Takšne v SLO mislim, da trenutno ne prodaja še nihče, v I in D pa jih lahko dobiš.
Objave: 172
Teme: 19
Ocena:
0
Zdravo!
Da ne odpiram nove teme:
Me veseli da se čedalje več ljudi odloča za male čistilne naprave in tako vsaj malo pripomoremo k ohrnjanju čiste narave. Tudi v našem kraju še ni javne kanalizacije, zaradi tega smo se odločili da jo damo vgradit. Imamo ponudbo od SOJOSA iz Prekmurja ali Svet vode cca 3300€. Oni tržijo SBR MČN RIKUTEC in me malo zanima, če že ima kdo izkušnje z takšno napravo in ali še kdo priporoča katero drugo firmo ki se ukvarja z čistilnimi napravami.
Lp, Andrej
Za vsako dolgo pot je potreben prvi korak