PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Ugodnost ponudbe za knauf strope

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni.

Sem bolj nov član foruma zanima pa me vaše mnenje glede predračuna, ki mi ga je izstavil mojster za montažni strop za mojo mansardo. To je prva ponudba, ki sem jo dobil, zato me zanima koliko je ugodna.

Torej podatki so sledeči:
-klasična mansarda kvadrature 87,5m2 (površina, ki je za pokrit s knaufom)
-2 strešna okna Velux,
-toplotna izolacija Ursa DF-40 debeline 25cm,
-2 velba iz knaufa,
-baldažiranje,
-1x kitanje,
-za stropnike (povezave med šperovci, kamor se bo obešal strop) poskrbim sam.

Cena potrebnega materiala: 1836€
Cena dela: 837€
Skupaj 2673€
Za mojo pomoč mi odšteje 3€ na uro, ki se potem odšteje od celotnega zneska (kolikor ur bom pač pomagal).

Lepo prosim za vaša mnenja oz. morebitne konkurenčne ponudbe.
Najlepša hvala v naprej.
Živijo! A je to ponudba z računom ali brez? Če je brez je ugodno,nimaš pa garancije!LP
Ponudba je brez računa. Za garancijo me ne skrbi, ker mu zaupam in je moj sosed.
če mu zaupaš potem nevem zakaj sploh sprašuješ na forumu. Če te pa konkretno zanima kakšno je stanje na trgu, pa poglej po internetu in poišči par izvajalcev v tvojem koncu, pokliči in se dogovori za predračun in boš videl pravo primerjavo. Mislim pa da bosta odštela tvoje delo, ti je lahko samo v plus,drugače privatni izvajalci nevidimo radi da nam stranka veliko pomaga oz. da bi bilo delo odvisno od nje. Pa ne me razumeti narobe,negre se tu za da bi kdo hotel kaj prikriti,ampak vsak ima svoj način dela,svojega pomagača in s tem tudi kalkulacijo pri razmerju delo in cena dela. LP
če ni skrivnost kolk pa stane eno velux strešno okno?
Strešno okno velux je v mojem primeru stalo okoli 420€.
_denis_ Napisal:če mu zaupaš potem nevem zakaj sploh sprašuješ na forumu. Če te pa konkretno zanima kakšno je stanje na trgu, pa poglej po internetu in poišči par izvajalcev v tvojem koncu, pokliči in se dogovori za predračun in boš videl pravo primerjavo. Mislim pa da bosta odštela tvoje delo, ti je lahko samo v plus,drugače privatni izvajalci nevidimo radi da nam stranka veliko pomaga oz. da bi bilo delo odvisno od nje. Pa ne me razumeti narobe,negre se tu za da bi kdo hotel kaj prikriti,ampak vsak ima svoj način dela,svojega pomagača in s tem tudi kalkulacijo pri razmerju delo in cena dela. LP

Pozdravljeni.
Na forumu se zanimam zato, ker se mi zdi to najhitrejša pot do koristnih informacij in pomoči s pomočjo vaših izkušenj. Poleg tega pa tudi časa nimam na pretek za pridobivanja dodatnih ponudb.
Zato bi bil izredno hvaležen, če mi še posredujete svoje mnenje glede ugodnosti te ponudbe.

Hvala ter lep pozdrav.
Zelo poceni.
Lp, furbo
Če je IZ LJ, mi pošlji kontakte mojstra za izolacijo mansarde.
qwe Napisal:Če je IZ LJ, mi pošlji kontakte mojstra za izolacijo mansarde.

Pozdravljeni.
Na žalost ni iz LJ, je iz Celja.
Lep pozdrav.
na celjskem koncu je cena za izdelavo mansarde(konstrukcija,izolacija,folija,ploščanje,2x bandažiranje) od 10 do 12 €/m2.To je samo delo. Kitanje,brušenje,beljenje je pa itak posebej. Tko da če pogledamo kaj vse si napisal, je poceni.
kakšne pa so dimenzije okna kaj vse je v kompletu

lp,nejc
cardynal Napisal:kakšne pa so dimenzije okna kaj vse je v kompletu

lp,nejc

lej to je nemogoce okna so okoli 840 evrov tako da ce ti za tako ceno dela mi posreduj njegovo številko pa bo zame delal pa bom se jest zasluzu ene 5 evrov po kvadratu loool.

ti napisem samo primer ugodne cene recimo izolacija ursa df 40 15cm + df 40 5cm
plate 12.5 knauf ali rigips po zelji
navadna folija

te pride cena tam okoli min 24 max 45 evrov po kvadratu pol pa računej kje so sele okna itd ta ce na je brez kitanja in brušenja tam lahko prostejes se kake 3-5 evrov po kvadratu. TAKO POCENI TI LAHKO SAMO ŠIPTA NARDI K DELA ZA 6-8 EVROV PO KVADRATU.

dobrega knaufarja pa ne bos dobil spod 11-12 evrov po kvadratu brez materiala.toj minimum k lahko dajo,sam dogaja se da skos vec juge gor prhaja pa delajo hitro in slabo pa spravlajo se druge na slab glas jest vem da bi vsak najraje najceneje skos prisel sam kvaliteta se pač plača.ni problem mal skup zmetat pa malo racunat sam cez 1-2 leti bo pa vse spokano itd.

pa problem je v tem stranka ti reče da das najbolso izolacijo. jest bom dal urso sf šiptar bo pa dal urso df pa reku da je ta najbolsa tukaj smo pa prisli navskriž. ze samo pri tem se razlikuje cena od 500-1000 evrov pri koncni ceni.mah sej brezveze razlagat to k me sam knavfarji zastopjo,kaj mislim povedat.lp
SLIKE KANUF ČE VAS ZANIMA!

<!-- m --><a class="postlink" href="http://djkobra.moj-album.com/album/13952939/">http://djkobra.moj-album.com/album/13952939/</a><!-- m -->
Slike so zanimive.

Ob tem si pa z nekaterimi stvarmi mimo udaril:
- Šipta, juga,.. pomeni, da si šovinist,
- če dela poceni, ne pomeni, da dela zanič. A to pomeni, da vsi, ki delajo v Sloveniji delajo kvalitetno? NEEEEEEEE
- tako kot ti kupuješ stvari v akcijah (avto, kruh, kumarice,..), tako hočejo nekateri prišparati pri knaufarju, še posebej, če primerjajo z delom, ki ga sami opravljajo (banalen primer plača Murine delavke=10m2 tvojega dela, ki ga opraviš v parih urah).
- plačilo brez davka - iskanje čim cenejše variante,
- in ne mi s..., da je drago tudi kvalitetno, ker NI. Če bi vedel, da bo kaka stvar dobro narejena, bi plačal tudi kak € več. Samo z nikomer ne moreš biti zihr. Torej zakaj bi plačal več, če ne vem, kako bo narejeno. Same slike na netu tudi ne pomenijo, da bo stvar pri meni dobro narejena. A pri dragem mojstru, pa ne bo razpokanih zidov!?
oj,
pri meni bo prišlo v obdelavo 130m2 parapeta-strop-poševnina + 100m2 predelne stene.Notri je frčada dolga 6m, pa eno strešno okno in navadno okno za obdelat pa ene 4 stebri.
Z majstrom, ki mi je že delal in naredil dobro sva se tukaj zmenila za 20,5€ na m2 gipsa.Vključen je ves gips, vse špalete, predelne stene,stebri,vsa okna,bandažiranje + kitanje in 2x beljenje. Jaz kupim zraven samo alu vogalnike, kar mi znese cca 25€,za 85m2.
Izolacijo polagam sam, folijo on,nabavim jo pa tudi sam,ravno tako izolacijo.
LP, Mare
1 2
Iskanje po temi