Objave: 1154
Teme: 178
Ocena:
0
Kakšen je postopek kitanja sten.
Imamo strojne omete, ali jih je treba pred kitanjem kaj pobrusit ali samo s špahtlom prečistim po steni?
Včasih se je kitalo z Jubolin kitom; kaj se uporablja zdaj.
Kolikokrat naj prebelim pred polaganjem parketa; enkrat ali dvakrat?
Ali tiste stene ki bodo v barvi pobarvam prvič z belo ali že kar z barvo?
Pa lep dan...
Objave: 3259
Teme: 15
Ocena:
0
Tako sem delal jaz: vse stene sem ( sva ) pred kitanjem 'prešpahtlal', s tem odstranil nadležne koščke ometa, ki se ob kitanju zelo radi 'vlečejo' za gladilko.
Vse stene in stropove, ki so ostali beli sem prebelil 2x - ostalo z belo 1x, nato barvno 2x.
Objave: 61
Teme: 9
Ocena:
0
Tudi mene zanima kašen je časovni potek. Midva sva razmišljala da bi najprej dala skitat + zbrusit, potem položila vso keramiko, ne vema pa ali barvati pred parketi (ki bodo gotovi parketi) ali ko je vse končano? Bova pa imele večino prostorov barvnih, zato naju je malo strah naknadnega popravljanja barve sten...
Objave: 79
Teme: 30
Ocena:
0
Jaz sem pogovarjam za dva krat kotanje in bruenje + beljenje za 5 EUR!
Objave: 1673
Teme: 129
Ocena:
0
susan: to je zelo poceni!!! Od kod pa si?
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 61
Ocena:
0
Sem s ptujskega konca. So pa nama ta isti mojstri že kitali in brusili garažo + kurilnico, takrat za ceno 4 eur/m2, zdaj za ostalo pa so rekli 3,8 eur/m2, ker je pač večja količina. Za barvanje pa mislim da še +1,5 eur/m2. Če te zanima ti pošljem kontakt na zs.
Ursus, a ti svetuješ, da se stene naredijo do konca, pa šele nato parketi? Kaj keramika pa prej, ane?
Objave: 261
Teme: 22
Ocena:
0
Midva sva imela keramiko položeno, nato so na strojne omete 3X kitali in 2x beljeno, pikic in nič praskal dol. Strope je dvakrat kital enkrat belil. Je pa bila cena za strope 7€ in stene 8€/m2. Materjal je bil ves njegov. S tem da je bilo nekaj barv na latex osnovi katere so malo dražje. Ostalo je bila spektra, in pa cca 320 kg kita. Brusil je samo zadnji nanos, pobeljeno in skitano v nulo, ravnina u piko. V glavnem zelo zadovoljna.
lp
Objave: 1673
Teme: 129
Ocena:
0
Ja, prosim za kontakt.
Prosim tudi ostale za kakšne kontakte! Lahko na zs.
Hvala!
Dnevi so sadeži in naša vloga je, da jih užijemo.
(Jean Giono, 1895--1970)
Objave: 504
Teme: 32
Ocena:
2
midva sva tudi dobila predračun za te storitve in sicer:
gips stene:
- bandaža + vogalniki in te zadeve = 2,5€ na kvadrat
- 2x kitanje + kitanje z jubolin + silikoniranje stikov + beljenje = 5€ na kvadrat, brez beljenja 3,8 € na kvadrat
torej komplet = 7,5€ na kvadrat
Betonske stene, preštemane od instalacij:
-kitanje + brušenje + 2x prevleka jubolin = 5,5€ na kvadrat
imava pa 200 kvadratov gipsa in 57 kvadratov betonskih sten
skupaj znese = 1800€
regija: BELA KRAJINA, če kdo ve za kakšnega ugodnejšega in kvalitetnega naj nam prosim javi
Objave: 113
Ocena:
0
Kakšna ponudba se vam zdi to- 2X bandaža. 2X kitanje, 1X beljenje = 6eurov/m2 z materialom?
Objave: 113
Ocena:
0
On bi pač 1krat belil, potem bi sami še 1krat.
Objave: 2312
Teme: 48
Ocena:
0
jaz poznam enega dobrega mojstra samo njegovo delo je 8 eur in 4 eru vogalniki
emulzija,
bandažiranje
2 krat kitanje,
2xbrušenje
2x beljenje
in tudi za manj ne dela, ker zagovarja kvaliteto...in res ne vidiš niti stika...
je pa to gorenjska...