PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Stavbno pohištvo Termoglas - kdo ima?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kdo ima okna Termoglas? Jaz sem pred tem, da jih naročim. Vem, da imajo svoje monterje pa me vseeno zanima, kakšne so vaše izkušnje pri tem.

hvala in lp
Živjo,

pri nas doma imamo njihova PVC okna in vrata. Zelo zadovoljni z njimi, pa tudi montažo in pa njihovim pristopom k stranki. Pri nas so si res vzeli čas in vse lepo razložili in pokazali. Sedaj gradim hišo, pa bom od njih vzela vsa okna in vrata, vključno z garažnimi in vhodnimi. Pri čemer so mi že sedaj pripravili okvirni predračun za dve variati, in sicer les in PVC. Odločila sem se za mešano, kjer bom v vkopani kleti imela PVC okna. Hkrati pa bodo tudi vhodna vrata iz PVC, ostalo pa bo iz lesa, ki bo na zunanji strani plastificiran. Tako, da ga ne bo potrebno non-stop obnavljati. Imam nekaj posebnosti, ki so mi delale probleme, ampak smo jih ob skupnih močeh premagali in našli praktične rešitve, ki pa niso zelo drage, so pa kvalitetne. Big Grin
Na splošno zelo zadovoljni, pridejo takrat ko obljubijo, seveda prej pokličejo, če lahko pridejo takrat pa takrat.
Andreja
čau. Naša širša familija je že tri hiše opremila z njihovimi lesenimi okni in smo zadovoljni.
I have ma PMS and a gun... now - what did you say?
Pozdravljeni

Tud jaz sem danes dobil predračun po izmerah od Termoglasa. Mislim da se bom kr odločil za njih, če bi se le še dogovorili za 5% dodatnega popusta. prosim za kakšne izkušnje.

LP Korner
Lani sem pri njih vzel okna in dvoje vrat za novogradnjo. Ker sem bil z njimi zelo zadovoljen, sem letos vzel še vhodna vrata. Brez pripomb.
Še en veeeeeeelik plus zanje. Imamo vse od njih.
Se strinjam, res so firma, ki zadevo naredi tako, kot je potrebno: izdelava, vgradnja in tudi, če se kasneje kaj pokaže, brez problema zadevo uredijo.
Mi je pa bila pri njih še ena zadeva všeč, namreč, nobenega avansa ni bilo potrebno plačati, ampak smo račun poravnali v celoti takrat, ko je bilo vse zaključeno. Ne vem, če je še vedno tako, a kar imam z njimi izkušnje, so le pozitivne. Sicer pa smo o Termoglasu že kar veliko pisali na tem forumu pred dobrim letom. In v glavnem so bile le pozitivne izkušnje. Prebrskaj malo zgodovino foruma in prepričan sem, da ti ne bo žal, če se odločiš za njih.
tomo Napisal:Mi je pa bila pri njih še ena zadeva všeč, namreč, nobenega avansa ni bilo potrebno plačati, ampak smo račun poravnali v celoti takrat, ko je bilo vse zaključeno. Ne vem, če je še vedno tako, a kar imam z njimi izkušnje, so le pozitivne.

Še je tako.
Tudi pri nas so delo dobro opravili, odnos delavcev je izredno korekten.
Še ena zadovoljna uporabnica Termoglasovih oken. Prišli ob dogovorjenem času, montaža brez pripomb, cenovno takrat (pred pol leta) najugodnejši.
Sem jim včeraj poslala izmere, da mi naredijo ponudbo in še čakam...
Kakšna je pa cena v primerjavi z ostalimi?
bernik Napisal:Kakšna je pa cena v primerjavi z ostalimi?

Če ti dajo max. popust so v bistvu najugodnejši.

Sam imam in sem zadovoljen, v primerjavi z okni, ki jih je dal foter vgradit od nekoga drugega so špica.
Dobila ponudbo in so res naj ugodnejši, tako da bom kar od nji vzela... Big Grin
Da ste naročili brez avansa, ne verjamem.
Razen, če ste vzeli na kredit pri njih ali banki.

MIK zahteva avans pred samo izmero oken.

Bom pa tako dejal; Mlakarja poznam in je vredu možakar.
Zato tudi tako posluje in mu tudi gre.

A pri oknih bodimo konkretni; kadar sprašujete kdo je najbolj ugoden, napišite KAJ pravzaprav želite.
"Staro ven-novo noter" je najcenejša varianta.
"Novogradnja" je najlažja.
"Suhomontaža " pa je že druga zgodba.

Če nočete poškodb fasade in notranjih zidov, opravljeno montažo v enem dnevu, brez dodatnih zidarskih in malarskih del, ipd...
...skratka, je druga cena.
bozickus Napisal:Da ste naročili brez avansa, ne verjamem.
Razen, če ste vzeli na kredit pri njih ali banki.

Mi smo naročili komplet okna in balkonska vrata za novogradnjo vključno z roletami in komarniki. Plačilo 8 dni po montaži rolet, ki je bila kakšen teden kasneje od oken. Nobenega avansa. To je bilo lani. Letos smo pri njih naročili še vhodna vrata. Tudi sedaj plačilo 8 dni po montaži. V obeh primerih smo plačali z gotovino ...
1 2
Iskanje po temi