Objave: 46
Teme: 22
Ocena:
0
Kdo ima okna Termoglas? Jaz sem pred tem, da jih naročim. Vem, da imajo svoje monterje pa me vseeno zanima, kakšne so vaše izkušnje pri tem.
hvala in lp
Objave: 161
Teme: 11
Ocena:
0
čau. Naša širša familija je že tri hiše opremila z njihovimi lesenimi okni in smo zadovoljni.
I have ma PMS and a gun... now - what did you say?
Objave: 83
Teme: 9
Ocena:
0
Pozdravljeni
Tud jaz sem danes dobil predračun po izmerah od Termoglasa. Mislim da se bom kr odločil za njih, če bi se le še dogovorili za 5% dodatnega popusta. prosim za kakšne izkušnje.
LP Korner
Objave: 41
Teme: 0
Ocena:
0
Lani sem pri njih vzel okna in dvoje vrat za novogradnjo. Ker sem bil z njimi zelo zadovoljen, sem letos vzel še vhodna vrata. Brez pripomb.
Objave: 194
Teme: 21
Ocena:
0
Še en veeeeeeelik plus zanje. Imamo vse od njih.
Objave: 455
Teme: 17
Ocena:
0
Se strinjam, res so firma, ki zadevo naredi tako, kot je potrebno: izdelava, vgradnja in tudi, če se kasneje kaj pokaže, brez problema zadevo uredijo.
Mi je pa bila pri njih še ena zadeva všeč, namreč, nobenega avansa ni bilo potrebno plačati, ampak smo račun poravnali v celoti takrat, ko je bilo vse zaključeno. Ne vem, če je še vedno tako, a kar imam z njimi izkušnje, so le pozitivne. Sicer pa smo o Termoglasu že kar veliko pisali na tem forumu pred dobrim letom. In v glavnem so bile le pozitivne izkušnje. Prebrskaj malo zgodovino foruma in prepričan sem, da ti ne bo žal, če se odločiš za njih.
Objave: 99
Teme: 13
Ocena:
0
Še ena zadovoljna uporabnica Termoglasovih oken. Prišli ob dogovorjenem času, montaža brez pripomb, cenovno takrat (pred pol leta) najugodnejši.
Objave: 313
Teme: 62
Ocena:
0
Sem jim včeraj poslala izmere, da mi naredijo ponudbo in še čakam...
Objave: 1061
Teme: 97
Ocena:
0
Kakšna je pa cena v primerjavi z ostalimi?
Objave: 282
Teme: 10
Ocena:
0
Da ste naročili brez avansa, ne verjamem.
Razen, če ste vzeli na kredit pri njih ali banki.
MIK zahteva avans pred samo izmero oken.
Bom pa tako dejal; Mlakarja poznam in je vredu možakar.
Zato tudi tako posluje in mu tudi gre.
A pri oknih bodimo konkretni; kadar sprašujete kdo je najbolj ugoden, napišite KAJ pravzaprav želite.
"Staro ven-novo noter" je najcenejša varianta.
"Novogradnja" je najlažja.
"Suhomontaža " pa je že druga zgodba.
Če nočete poškodb fasade in notranjih zidov, opravljeno montažo v enem dnevu, brez dodatnih zidarskih in malarskih del, ipd...
...skratka, je druga cena.