Objave: 59
Teme: 21
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Vem da je okoli vsega tega že dovolj napisanega, vendar me vseeno zanimajo vaše izkušnje z zgoraj navedenim podjetjem in ali je prišlo do kakšnih odstopanj med ceno v ponudbi in končno ceno.
Prosim za odgovore.
Hvala
LP
Objave: 290
Teme: 22
Ocena:
0
Že velikokrat napisano....
Jaz sem bil zadovoljen z podjetjem in ni bilo nobenih zapletov... :wink:
jaz ga osebno priporočam :wink:
...mladi smo....zato si moramo ustvariti hiško...
Primož VODUŠEK
Objave: 274
Teme: 6
Ocena:
0
Kot sem že napisal, bil sem zelo zadovoljen. Naredili so kot smo se dogovorili, zelo fleksibilni in dovzetni za razne spremembe. Če se prav spominjam sem imel projekt končan nekje v slabem mesecu, s tem da poznam ljudi, ki izdajajo potrebne projektne pogoje in tu ni bilo zavlačevanja. Cena ni odstopala od tiste navedene v pogodbi.
Objave: 245
Teme: 39
Ocena:
0
Zadovoljen s pridžkom. Drži se rokov in dogovorjenega, na UE so bili zadovljni s projektom, cena, ustežljivost,.... Ni pa arhitekt, da bi dajal ideje in opozorila glede izgleda hiše, uporabnisti, cene izvedbe,....
Lp
Brzi
Objave: 98
Teme: 2
Ocena:
0
Ful zadovoljna, same pohvale glede Prodoma. Se pa strinjam, da aktivno ni veliko sodeloval pri izboljšavah, ampak meni je celo bolj všeč, če se za nekaj odločim, pa me nekdo ne sili neumorno v kaj drugega, kot je kolegica pri arhitektu doživela.
Objave: 105
Teme: 41
Ocena:
0
Tudi jaz zelo zadovoljen z Prodomom,cena drži za katero se zmeniš
lp
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
tomazkaranta,
pravo formalno v redu!
Kar se pa tiče samih načrtov za uporabo na gradbišču pa je potrebno vsaj nekaj telefonskih klicev ( pogovorov).
Res niso pa komplicirali in se da z njihovim projektantom oz. statikom dogovoriti.
Kot so napisali ostali: V REDU. :wink:
Lep pozdrav
Objave: 6
Teme: 1
Ocena:
0
Smo ravnokar sredi gradnje objekta katrega nam je projektiralo podjetje Prodom in jih lahko samo pohvalim!
Osebno priporočam.
LP
Miha
Objave: 6
Ocena:
0
Nam je prav tako projektiralo podjetje Prodom in smo bili z njimi zelo zadovoljni. Držali so se vsega dogovorjenega.
Vsem osebno priporočam.
LP
Objave: 59
Teme: 21
Ocena:
0
sedaj lahko sam povem o izkušnjah.
Lahko jih samo zelo pohvalim.
Točno se držijo dogovorjenega, izredno so prilagodljivi, upoštevali so vse želje.
In še zelo ugodni so.
Ravno včeraj sem dobil GD.
Resnično sem bil zelo zadovoljen z njimi.
Objave: 1622
Teme: 43
Ocena:
0
Ima še kdo pozitivne ali negativne izkušnje s Prodom montažnimi hišami in Birojem? Glede zadnjega posta je minilo že 3 leta. Kar me moti je recimo pogled v Bizi.si. Imajo zelo malo prihodkov za leto 2010- 14,6k. Recimo Marles jih ima 21,3 mio. Mogoče sem preveč sumničav, ampak danes nisi nikoli zadosti previden.
Objave: 386
Teme: 4
Ocena:
0
Biro je meni delal PGD, sem bil zadovoljen, edino popis del je bil narejen površno. ~2800 je bil pgd+popis del + pzi za kanalizacijo.
Tudi sedaj med gradnjo uporabljam vse načrte, zadeve so na mestu.
Objave: 53
Ocena:
0
Ima morda kakšne sveže izkušnje s podjetjem Prodom? Iščem izvajalca za PGD, PZI in glede na veliko pozitivnih mnenj na tem forumu sem jih kontaktiral. Prvi dan sploh nihče ni dvignil telefona, čeprav sem klical v delovnem času, kot ga imajo navedenega na svoji spletni strani. Tudi nazaj ni poklical nihče. Naslednji dan so se javili, vendar me je nekoliko motilo, ker jih niso kaj dosti zanimale moje želje glede hiše, ampak le približna kvadratura in etažnost, potem pa so kar poslali neko tipsko ponudbo, ne da bi sploh vedeli, kaj točno želim. Kako mi lahko nekdo pošlje ponudbo kar tako, ne da bi se sploh sestal z menoj in se pogovoril o mojih pričakovanih? Saj ne gre za vrečo krompir, pa tudi nisem želel tipskega projekta ampak individualnega. Nisem dobil ravno najboljšega občutka, bolj občutek, da se pogovarjaš s prodajalcem, ne strokovnjakom za arhitekturo. Glede na to, da je zadnje pozitivno mnenje na forumu staro že nekaj let, me zanima, ali je imel v zadnjem času kdo z njimi kakšne izkušnje? Podjetja se spreminjajo, Prodom izpred 5 let morda ni enak kot Prodom danes. Za vsako mnenje in informacijo bom zelo hvalažen.
Lp
Damijan
Objave: 1622
Teme: 43
Ocena:
0
Mislim, da si že vse sam napisal. Moje izkušnje izpred 4 let; totalno nezainteresirani za dokumentacijo in gradnjo njihove montažne hiše. Enkrat mi je uspelo priti do njih na sestanek, pa še to čisto površen v BTC-ju. Sem že pozabil kje točno. Potem sem jim pošiljal emaile, tudi z pol leta premora, pa mi ni nikoli več nihče od njih odgovoril. Meni je dalo misliti, da s takim odnosom nebi želel imeti ničesar z njimi.