Objave: 38
Teme: 27
Ocena:
0
Ojla
Pozna kdo PVC profil SALAMANDER? Vsakršna izkušnja oziroma info v zvezi s tem dobrodošla?
LP
Objave: 844
Ocena:
0
salamander je solidni nemški profil ki ga vlečejo v turčiji....
kot vse ostale...
spet bi povdaril... profil je 30 % okna... 70 % okna je steklo.. jas bi raj vprašal kako stekloo ti bojo v ta salamander vgradili...
če mislim da boš kupil okna tam kot mislim - ker salamander delata samo dva v slo...pol zahtevaj da so šipe od refelxa, kristala, ali isolarja...
vse kaj smrdi po madžarih reči da nočeš met....ker pr madžaru ti noben ne garantira da je steklo to kar bi moglo bit...
ker za tako nabavno ceno kot ga lahko kupijo od madžara ne more bit kvaliteta neizvedljivo...
Objave: 38
Ocena:
0
aha, torej profil ni slab?
gre za profil SL76
katera dva v slo pa ga vgrajujeta?
me res zanima, če smo na isti valovni?
lahko na zs
lp, miha
Ocena:
0
roletarstvo bayer novo mesto... pa [e en garazar ne vem tocnega imena...
oba sparata tam kje se ne sme na steklu in vgr5ajujeta maqdyara...
Objave: 32
Teme: 2
Ocena:
0
Ce kdo kupuje PVC okna, profil Dimex, se lahko obrne name.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Puntošark, ti ga pa znaš pokat.
Salamander izdelujejo v nemčiji in očitno si povezan z Isolarjem. Ker je zasedba mala, se te da izslediti.
S svojimi znalstvi pač koristiš sam sebi, s tem mečeš forum v nič.
Objave: 3
Teme: 0
Ocena:
0
SALAMANDER SE IZDELUJE V
Salamander Industrie-Produkte GmbH
Jakob-Sigle-Straße 58
86842 Türkheime
NE TURČIJA
LP
Ocena:
0
TITI 123 Napisal:SALAMANDER SE IZDELUJE V
Salamander Industrie-Produkte GmbH
Jakob-Sigle-Straße 58
86842 Türkheime
NE TURČIJA
LP
še vedno vstrajam na tem da večino profilov vlečejo turki... ...
dečki to ni nič slabega... proizvodnjo so selili nemško tehnologijo dol...
sicer pa večina profilov ki se ponujajo je dobra... nekateri izstopajo z profili višjega ranga ampak tisti niso smer debate...
vsak je svoje sreče steklar
Objave: 230
Teme: 1
Ocena:
0
Meni edino ni jasno, zakaj mi Slovenci vedno povezujemo narodnost s kvaliteto... Kot so tukaj komentarji npr. stekla delajo Madžari, Turki profile...
Moje mnenje je, da če neko podjetje iz zahodne evrope seli proizvodnjo na vzhod, je namen cenejša delovna sila in ne namen slabša kvaliteta...
Si predstavljate, da npr. zahodna evropa gleda na produkte iz Slovenije tako kot mi gledamo na produkte iz vzhodnega dela evrope...
Npr. Clio Renault je delan v Sloveniji in ne v Franciji zato je Slovenski Clio en sranje... Ali pa zdaj ko je Boxmark prevzel Prevent bo kvaliteta sedežnih prevlek bistveno boljša od prej ko je bil lastnik Prevent...