Jaz sem pa par dni nazaj dobil iz energije plus, da mi do 1.4.2022 veljajo cene po akcijski pogodbi. Sele po izteku se bodo cene zvisale. Takrat bo pa ze konec zime in gremo k ponudniku, ki bo najugodnejsi.
Malo so se zaklali, ker je začel folk množično bežat k Genu, kar pa tudi ni dobro za nas dosedanje koristnike Gen I, ker bodo rezerve poceni elektrike prehitro pošle.
Ali je ta trenutek na trgu kakšna dobra ponudba za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem?
Kar sem pregledal se mi zdi, da je trenutno najcenejša pri Gen-I, na drugem mestu pa E3 Napredni - ob predpostavki, da imaš porabo VT:MT približno 50:50.
V nekaj tednih bo treba menjati, ker se je Energija Plus nesramno podražil.
Mislim da trenutno ni cenejšega od Gen-I.
Koliko imaš sedaj decembersko postavko za kWh pri E+?
Ker 30.11. so izdali en popravljen cenik z 0,109€ +ddv za ET, kateri je bil poslan obstoječim odjemalcem, s 1.12. so pa ta nov cenik prestavili v arhiv in izdali novejšega še višjega 0,15132€ +ddv za ET.
Sam sem sicer od 1.11. na E+, ker sem izkoristil akcijo novi na plus z -25%, tako da imam do 30.10. 2022 ceno 0,04848€ + ddv na kWh za ET.
5.1.2022 ob 12:58 (*Zadnja sprememba objave: 5.1.2022 ob 12:59 uporabnik Hanzi.)
Na osnovi česa je energija+ izdala jesensko akcijo mi ni cisto jasno.
Ce bi bil jaz delnicar bi resno vprasal vodstvo.
Eno MM sem prenesel tja, drugega ne..
Je vprašanje provokacija.
V teh razmerah, več kot 3 mesece trajajočem bombardiranju po medijih o drazitvi energentov je iluzorno razmišljati o ceniti elektrike. Tudi če nazaj za direktorja Geni postavijo Goloba.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.