Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
tona: to je redni cenik gena ali ??
Sedaj imam VT 0,05899 in MT 0,03299......potemtakem povišanje ne bo izrazito....
Objave: 1105
Teme: 21
Ocena:
16
Mogoce zanimiv info za kaksnega lastnika elektricnih vozil ... GenI ponuja svojo rfid kartico, s katero imas brezplacno (do 3h navadno in 1h hitre polnilnice) polnjenje po SLO (prakticno vse razen Petrola) in tudi nekaj tujine.
Objave: 784
Teme: 0
Ocena:
21
sašo65, od kerega te maš to cenik?
Ne vem mene je tam ena teta vprašala če imam doma TČ, sem rekel ja in mi je dala tote cene v pogodbo, sem moral poslat samo sliko in kopijo papirov od TČ.
Ocena:
17
to je od gena akcija od 1.1 21 do 1.1.22
....predhodna akcija je bila še malo cenejša
To ceno ki si dobil ti je glede na trenutno stanje već kot ugodna
Objave: 1344
Teme: 48
Ocena:
6
Kaj pa v tem primeru da ENERGIJI PLUS pošljem dopis da se ne strinjam z podražitvijo ker so mi pred časom - cca 4-5 mesecev poslali pogodbo da se obvežem da bom 1 leto imel zajamčeno ceno, če ne podpišem smatrajo da ne želim in ostane redni cenik.
Imam paket toplotna črpalka. Bodo v vsakem primeru ceno dvignili?
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Goloba bodo morali milom ili silom skinit, drugače bo zrušil celoten sistem, ko bodo vsi sislili k Genu.
Ne predstavljam si, kako lahko nekdo na trgu ponuja 30% višje cene.
Objave: 246
Ocena:
6
Se pravi ,ne spoštujejo pogodbe, prekini in pojdi na gen-i
Objave: 784
Ocena:
21
xavi,daj malo definiraj ta dva tvoja stavka.
Goloba so tak skinli, za koga pa si mislil z 30% višjo ceno?
Ocena:
17
Goloba niso "skinili" Golobu je potekel mandat.....
Ocena:
32
Malo sem dvoumno napisal. Konkretno nove cene od Energije plus. Vidim da je nižja tarifa enkrat višja kot pri Genu. Kako si oni predstavljajo, da bodo zadržali odjemalce.
Objave: 345
Ocena:
12
6.12.2021 ob 13:49
(*Zadnja sprememba objave: 6.12.2021 ob 13:55 uporabnik sisekmisek.)
Jaz sem bil tudi pri Energija plus zadnje leto. Sedaj so mi poslali cene 50% dražje. Šaltam na Gen-i akcijo toplotne črpalke. Zgleda bo treba sončno postavt. Svet gre v kurac. FED bo zmanjšal printanje kar pomeni stock market se bo zatresel in cene bodo najbrš zelo padle. Upejmo, da tudi elektrika. Plin je v padcu, tako da bo sledila tudi elektrika. Bomo videli do poletja. Najbrš pa ne bomo več vsaj tako poceni imeli elektriko kot smo jo do sedaj. Je pa res, da sedaj je napumpano use preveč. Ni variante, da trg preživi take dvige elektrike v enem letu. Smo pred zlomom trga pomoje nekaj v stilu 1928, ki bo trajal par let in poresetiral nekatere zadeve. Printanje ni več rešitev. So nategovali od 2008 in prestavljali crash.
Ocena:
32
Če bi bilo normalno, bi mu mandat podaljšali. Ker pa niso, lahko rečemo, da so ga odžagali. In tisti ki smo na Genu se nad njim ne moremo pritoževat.
Objave: 416
Ocena:
18
Golob ima tudi mojo podporo. Odkar je na trgu Geni imamo nizke cene elektrike. Upamo lahko, da bo novo vodstvo, ki ga bo nastavila ta politika še boljše, kot trdijo je to njihov namen. Pričakujem nižjo ceno elektrike.
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
G. Golob je lastniško prepletel Gen I z Ljubljančani in še kom. Sprašujem koliko časa bi bil Gen I še v državni lasti? Privatni lastniki vedno gledajo na dobiček, cenovna politika bi se utegnila spremeniti. Vsekakor je možak zelo sposoben, tako poslovno, kot medijsko. Dolgo se je obdržal, taka ali drugačna politika ga je kar dolgo gledala. Spet zakaj?
Če bi meni dali ekskluzivno pravico do prodaje cenejšega štroma iz JE Krško, bi bil verjetno tudi uspešen. Spet vprašanje, zakaj JE ne daje vsake toliko časa razpis za prodajo štroma najugodnejšemu ponudniku?
Vsekakor sem z najcenejšim štromom zadovoljen. Če bi bilo to tudi v bodoče?