PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Nakup in vgradnja grelnika vode - KDO?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Question 
Prosil bi za nasvet, če poznate (v osrednjeslovenski regiji) dobro oz. zanesljivo podjetje, ali pa montažerja za nakup in vgradnjo 80 L bojlerja v kopalnici, pri tem pa bi tudi odstranil starega? Lahko tudi na ZS.

Glede nakupa, ga lahko kupim tudi sam, če ni te opcije - imam blizu Merkur; bolj mi je pomembno sama odstranitev starega enakih kapacitet in primerna vgradnja novega na isto mesto.

Dodatno: Zdaj ko sem si vzel malo časa za razmislek, je moda najbolje kar direktno pri Gorenju kupiti bojler in se kar tam zmeniti za montažo? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala za pomoč Smile

Zdaj ko sem si vzel malo časa za razmislek, je moda najbolje kar direktno pri Gorenju kupiti bojler in se kar tam zmeniti za montažo? Kakšne so vaše izkušnje?
Bo prej merkur poslal.kaksnega mojstra (al"mojstra") kot Gorenje.
Sicer pa imenik v roke pa kaksnega vodovodarja poiskati. Mogoce tudi.kak "hisnik" zna narediti tako menjavo. Ali celo elektricar.
Ker ni nobena umetnost, ce je ze sedaj bojler montiran.
Sonce naj sveti vsak dan!
Hvala za komentar. Merkur tega ne počne, so mi rekli. Meni pa je pomembno, da imam tudi račun in garancijo; če ne, bi zamenjal sam.
Najdi vodovodarja v bližini - poguglaj. Sam naj ti dobavi bojler in na material in delo zaračuna 9,5% DDV (če nimaš vile). Prej ga opozori, da potrebuješ račun in garancijo.
Račun in garancijo dobiš tudi če bojler vgradiš sam. Drugače niti ne more biti.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Tu sem mislim glede same montaže (ne samega delovanja bojlerja), da če je kaj narobe, da mi morajo to v garancijskem roku odpraviti. Če pa to sam naredim, pa najbrž ne Huh
Če sam narediš, tudi popraviš sam.
Tako je tudi nabolj ziher in najbolj priročno za kasneje.
Sosed čez hrib je že 3 tedne brez tople vode, ker noben nima cajta.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Iskanje po temi