Objave: 30
Teme: 24
Ocena:
0
Blizu strehe in žleba so se mi zarasle veje. Katerega mojstra naj poiščem, da mi bo veje požagal?
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Izvajalca višinskih del. Vrtnarji so bolj za na tla. Tudi kak štromar ali alpinist zna narediti, pri nas to opravijo tisti, ki napenjajo mreže za zaščito ceste.
Objave: 55
Teme: 2
Ocena:
0
Greš do bližnjega kmeta, pa ti bo to naredil za en pir.
Objave: 784
Teme: 0
Ocena:
21
wokes, kolko nadstropij te maš visoko hišo?
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Arborista
Sonce naj sveti vsak dan!
Ocena:
-189
Povprašaj še pri domačih gasilcih, morda bi imeli vajo v odstranjevanju drevja in vej.
Ocena:
21
Po vsej verjetnosti je drevo že od žalosti padlo pa ni več problema,wokes pa se ne sekira.....
Ocena:
-189
Zanimivo bi bilo, da wokes pove, kaj se je zgodilo, sicer ima tona gas kar prav. Spomnil sem se, da je pri meni podoben problem rešil magister zdravstvene nege.
Tema je vseeno koristna, vsaj za premislek, da v neposredni bližini hiš veliko drevje nima kaj delati.
Ocena:
21
wokes je neaktiven ,je postavil vprašanje potem pa na to pozabil,lahko bi napisal vsaj MU...
Mogoče ima veje pri garaži, doseže iz tal, samo mu ni pa čaka na ponudbo da bi to nekdo opravil namesto njega.Če je tak pri delu kot ima odzivnost na forumu bo problem bolj težko rešljiv.
Pa brez zamere wokes.
Objave: 340
Teme: 26
Ocena:
0
Čaka, da vpraša, katera številka je za gasilce poklicat....no edino če je on še zelo majhen...
Ocena:
-189
novogradnja2020, ne vem zakaj smo si zaslužili, da nas zmerjaš z idioti? Pri nas na vasi se za dober nasvet zahvalimo, za slabega rečemo pejd u Q, ali vsaj, kot pravi Tona: MU. Ostane le še vprašanje, kdo je idiot? Vsaj zame je odgovor jasen.
Ocena:
21
novogradnja 2020,tu sploh ni problem zakaj je postavil vprašanje,problem je ,če postaviš vprašanje in če ti dajo odgovor da vsaj napišeš da si živ ali pa da si problem rešil a je to pravilno mišljenje ali ne?
Lahko pa se sestaneta in v senci vej kakšno spijeta pa in nas še naprej zmerjata z idioti.....