PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri GEN Energija in cenejša elektrika?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
to je ista cena kot jo imam, razen da si podaljšam do konca leta .....
Pri elektru MB imas se vedno nizjo ceno tako za VT kot MT. Cisto vsak, ki prestopi k njim bo dobil nizjo ceno, kot jo ponuja gen I. Se bodo mogli malo v roke vzet, ce ne bodo zeleli se naprej izgubljat strank.
Mi ostajamo na Geni, zaenkrat se prezadovoljni.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Kakšen pa je redni cenik, da vidim al se mi sploh splača klicat.
pripeto

Priložene datoteke Predogledne slike

Citat:Kaksna akcija pa je to, ce gredo cene gor?

Gor, dol, enako...., kakor za koga...!?
Ne omembe vredno oz. se lahko podaljša enaka= prejšnji akcijski.
Klik na Geni. ti pove vse o rednih, akcijskih.... Tudi za druge ponudnike Googol pove, če jih ne skrivajo...
Leta nazaj (do 2012) sem plačeval višjo (kot je redni na Gen!), pri drugem ponudniku!
Temu je očitno še dandanes dost vseeno za prestope med ponudniki -''malih'' porab . Imajo še vedno nadpovprečne plače  in se jim  .ebe za ''male'' stranke.... Mogoče se bolje prilagodijo večjim porabnikom, za katere jim je vredno  posvetiti kako min. njihovega ''dragocenega'' časa !?
Torej meni se od leta 2012 ni podražila..., omembe  vredno....  Big Grin
 Smo še precej od tedanje , čeravno ''akcijske'' cene....  Idea
Še par dni ''Zima2020'' Gen-i', kdor ni hitel..., ali ''akcija Popson31''
Tu imaš dve akciji. Ena je "Sonce za toplotne črpalke¨, traja do preklica,
druga pa "Elektrika brez CO2 - Zima 2020", ki se dejansko konča 9.1. Prva ima dražjo višjo tarifo, druga pa nižjo. Po mojem je prva bolj ugodna, gre pa za nijanse.
A kdo ve, bo kaj novega na gen-i? Zdaj gledam na enerija plus da imajo neko akcijo za -25%. Če ns bo drugače bomo pa malo menjali za kakšno leto. Gen-i verjetno ne bo ceneje, glede na to da napovedujejo višje cene elektrike.
Je na vidiku kakšna nova akcija Gen-i? Kot vidim na njihovi spletni strani ne bodo dvigali cen do poletja 22.
Naslednja akcija je lahko samo 30% višja od dosedanjih cen. Tako da, brez akcij.
to je akcija... nič dviga do poletja 2022
....tudi meni poteče konec decembra, torej prehod na redni cenik
MT niti ni nevem kako dražja  VT pa kr....
Nam tudi. Je kje drugje ceneje?
Pri Gen-I sedaj prestopam iz Energija plus:
brez DDV VT 0,06149 MT 0,03399 ET 0,05549
Energija plus poslala dopis za podražitev in sicer:
VT 0,10568 MT 0,06731 ET 0,10088.
1 ... 208 209 210 211 212 ... 215 Pojdi na stran 
Iskanje po temi