PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Pomoč pri razdelitvi stroška ogrevanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Res bizarna tema. Zdaj je povedal, da si stroske v bistvu delijo na pol ampak njemu to ocitno ni ok. On bi rad, da mama in sestra placujeta vsaka po 7.5€ vec, da bo on placeval 15€ manj na mesec.

Mogoce res nebi bilo slabo, da montiras dva kalorimetra in zanju placasa cca 800€ pa si pol delite strosek “pravicno”. Ce bota kalorimetra kazala v tvojo korist bos teh 800€ dobil not v 5 letih. Sele po 5 letih bos lahko teh 15€ zacel dajat na stran Smile
Ne spreminjajo razmerja 25 25 50. 
Jaz se s temi evro mesečno ne bi ukvarjal. Oziroma se ne ukvarjam. 
Pa imam slabše "okoliščine" kot ti, inje nasprotna stranka tudi bistveno večji porabnik toplote. 
Vodo, elektriko in telefonijo si pa delimo po osebah. 
Pa je lahko pri elektriki tudi hitro 10 evrov razlike mogoče. Če bi plačeval svoj števec, bi elektro hotel vsaj 13 evrov vec. Pri vodi ne svoj števec stane 20 evrov, 2o evrov je mesečna poraba vode  obeh strank.... Torej
Če plačujem vodo skupaj me stane 20,če bi jo placeval sam, bi jo plačeval 30. 
....
Sonce naj sveti vsak dan!
In kaj bo zadnji odločilen argument , na forumu podsvojostreho.net so se modreci strinjali da jaz plačujem preveč in vi premalo evo vam njihove odgovore.wtf
Tisti , ki po "modrih"  odgovorih sprašuje bi se moral to vpraašat ali rešit pred investicijo v španoviji...sem že zapisal.
Tko da đabe meljete dalje...saj še vedno išče svoje ' vzroke'....
1 2 3 4 5
Iskanje po temi