Polde, kdo ima večjega,
Res da ni od Gen-i položnica, ampak cena elektrike sploh ni tak problem, čeprav je višja kot tvoja.... Poglej priključno moč, ove.... 200 evrov.preko prsta za 63A pancerke.
Hanzi, to je tvoj racun? Drgac je pa moj izpisek letel na ceno VT, MT tarife. Skupna cena sploh ni visoka, se ne pritozujem glede tega sploh. Tako je, ni kaj.
7.12.2020 ob 07:13 (*Zadnja sprememba objave: 7.12.2020 ob 07:25 uporabnik Hanzi.)
Položnica mesečna iz firme kjer nas je 5 zaposlenih.... Mal "neugodno" so si izbral industrijski priklop, ker kot vidite je obračunska moč za 43kw (3*63A) obračunana po dejanski špici 27kw in to znese okroglih 200 evrov.
Na gospodinjskem ali malem poslovnem odjemu (kar ima poldee) bi 43 kW zneslo več kot pol manj.
Doma sem bolj racionalen s porabo in ceno
Če prav vidim, imam ceno za VT 10% nižjo kot poldee za MT.
Je pa res da bo novem letu najbrž mal višja, ker bom namesto 30% popusta lahko samo še 20% uveljavljal če sem prav videl.
9.12.2020 ob 12:16 (*Zadnja sprememba objave: 9.12.2020 ob 12:33 uporabnik Popson31.)
(9.12.2020 ob 09:38)Tadej89 Napisal: Ewo.
Sem dobil ponudbo isto kot zdaj plačuje popson31 za celo leto 2021.
VT je ca. 3 cente ceneje kot geni, NT pa tudi cenejša. Pavšal isti.
Jaz bom zamenjal.
Lp
Vas je kar nekaj forumasev prestopilo k Elektru MB, vec kot 20 mi jih je pisalo za kontakt
Njihov prodajni agent mi je obljubil, da bo cena za VT in MT nizja, kot pri GEN i. Edino, kar je pri njih je vezava za leto dni.
PS: 0.03€ nizja cena za kWh v VT je pri 300kWh na mesec 9€ prihranka, na leto pa ze vec kot 100€. Pa se nekaj prihranka pri MT pa je to en dober zimski mesec v dobrem.
9.12.2020 ob 12:54 (*Zadnja sprememba objave: 9.12.2020 ob 12:59 uporabnik first1.)
(9.12.2020 ob 12:16)Popson31 Napisal:
(9.12.2020 ob 09:38)Tadej89 Napisal: Ewo.
Sem dobil ponudbo isto kot zdaj plačuje popson31 za celo leto 2021.
VT je ca. 3 cente ceneje kot geni, NT pa tudi cenejša. Pavšal isti.
Jaz bom zamenjal.
Lp
Vas je kar nekaj forumasev prestopilo k Elektru MB, vec kot 20 mi jih je pisalo za kontakt
Njihov prodajni agent mi je obljubil, da bo cena za VT in MT nizja, kot pri GEN i. Edino, kar je pri njih je vezava za leto dni.
PS: 0.03€ nizja cena za kWh v VT je pri 300kWh na mesec 9€ prihranka, na leto pa ze vec kot 100€. Pa se nekaj prihranka pri MT pa je to en dober zimski mesec v dobrem.
Če bi bilo 0,03 eur ceneje, bi tudi jst takoj prestopil, tako pa je 0,3 cente ali 0,003 eur, mesecno pri 300kWh 90 centov prihranka....Še vedno ok, a premalo, da bi se prestavljal. Tistih -45% pri elektro energija 4 mesece je bolj mamljivih. Je pa zgleda en uporabil mojo gen I kodo, tako da bom dobil 20 eur popusta pri naslednjem računu. Fino je, da je konkurenca, da se bodo tudi pri GEN I se malo potrudili...
V vsakem primeru se splača. Morda prihranek ni velik je pa nekaj v primerjavi z Gen-i. Fora je, da ima Gen-i ponavadi boljše akcije za nove uporabnike in po enem letu nazaj na Gen-i bo spet pomoje nekaj prihranka. Tako, da moraš gledat celotno sliko tega skakanja ne samo trenutno VT, MT.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.