Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
en drugega spremljajo...so v rednem ceniku dost cenejši kot ECE in to je pac to, drugih pravih konkurentov ni, še najbiližji je Petrol, ampak moraš tiste toćke zbirat jaz se pa petrola izogibam....
Objave: 3009
Teme: 16
Ocena:
-633
Sem napisal par strani nazaj, da sem zadnjih 8 mesecev pri elektro Maribor (prej Geni) in se da brez tezav spogajat vsaj 20% popusta na redni cenik. Pogoj je vezava za eno leto. Cena za VT 0.05836€ in MT 0.03391€.
Objave: 5307
Teme: 5
Ocena:
32
(25.11.2020 ob 22:42)sašo65 Napisal: en drugega spremljajo...so v rednem ceniku dost cenejši kot ECE in to je pac to, drugih pravih konkurentov ni, še najbiližji je Petrol, ampak moraš tiste toćke zbirat jaz se pa petrola izogibam....
Sva ze dva. Geni je zame ueber alles. Isto k T-2 za net. Starih odiralcev k so se kar naenkrat prelevil v najbolj fensi ponudnike nekak ne smirglam. Dokler nista prsla prvoomenjena so nas odiral dobesedno, zdej pa kr cukr tece, tako so sladki. Ne hvala.
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Pri GEN I sem dolgo spremljal, ali so res najcenejši. So bili, sedaj sem se naveličal. Pri T-2 plačujem za enak, oz. malo boljši obseg ponudbe cca 30 EUR manj
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Če bo kdaj opazna razlika pri cenah bom presedlal iz geni drugam, do takrat pa ne razmišljam o tem. Sem od štarta pri njih in nimam ene pripombe, vse se uredi prek telefona, kar mi pri akcijah odtehta marsikaj. Zdaj je še portal pošlihtan u nulo, tko da pripomb ni, v neki akciji sem pa do konca decembra, bomo videli.
Objave: 281
Teme: 2
Ocena:
0
"Kako hudiča bodo meni pozimi ob 20.00 dobavili elektriko iz sončne elektrarne?"
Hm, morda iz USA, ker bo takrat pri njih 12.00 ? Samo ugibam...
Objave: 345
Teme: 4
Ocena:
12
3.12.2020 ob 21:07
(*Zadnja sprememba objave: 3.12.2020 ob 21:09 uporabnik sisekmisek.)
ma klasična fora obiranja ljudi. Neki bomo mi čisti z energijo. Le kako bo to kdo preveril od kje je elektrika. Važno, da bodo 1 eur pobral. In tako bo z vsemi temi "zelenimi" posli v prihodnje. Na konc bo vse dražje x2 in x2 bolj umazano, hvalili se bomo pa kako smo zeleni in kako je potrebno še več vlagati v "zeleno"
Objave: 300
Teme: 10
Ocena:
3
3.12.2020 ob 21:49
(*Zadnja sprememba objave: 3.12.2020 ob 21:50 uporabnik VseJeZeZasedeno.)
Kaj pravite na Energijo plus, ki ponuja -45% na cene za prve štiri mesece? Ker imam TČ so štirje zimski meseci konkretno večji po porabi in se potem kar splača.
Vezava pa je za 12 mesecev.
Sem na GEN-I, super zadovoljen, akcija se iztreče decembra.
Če GEN-I ne bo dal ven akcije in prostanem na osnovnem ceniku, bi bil prihranek na letni ravni cca 70E (če grem na MB). Če pa bi GEN-I podaljšal akcijo na kateri sem zdaj, pa bi bil prihranek na letni ravni cca 20E (če grem na MB). Za 20E rečem ajde sem lojalen GEN-I. Za 70E pa je lojalnost malo predraga...
Kaj pravite na Energijo plus, ki ponuja -45% na cene za prve štiri mesece? Ker imam TČ so štirje zimski meseci konkretno večji po porabi in se potem kar splača.
Vezava pa je za 12 mesecev.
Sem na GEN-I, super zadovoljen, akcija se iztreče decembra.
Če GEN-I ne bo dal ven akcije in prostanem na osnovnem ceniku, bi bil prihranek na letni ravni cca 70E (če grem na MB). Če pa bi GEN-I podaljšal akcijo na kateri sem zdaj, pa bi bil prihranek na letni ravni cca 20E (če grem na MB). Za 20E rečem ajde sem lojalen GEN-I. Za 70E pa je lojalnost malo predraga...