PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Tlaki, izolacija in ostrešja Hidroizolacija - osb

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni

Zanima me katera hidroizolacija bi bila ok za direktno na osb plošče iz katerih je izdelan tlak pokritega balkona... Nad to bi potem bile ploščice ali še raje wpc deske... Ali je hidrostop elastik OK za tak primer... Hvala za info
Zdravo, tudi sam bom pocasi to naredil in sicer so mi iz fragmata rekli da prvo na osb plosco samolepilna hidroizolacija fibran izoelast reflex p4 in nato še gor varjena hidroizolacija.
Nisem cisto preprican katere hidroizolacije tocno, bi moral preverit ampak zihr samolepilna in nato gor se varjena. 
Sestava pa je na terasi, kjer je spodaj ogrevan prostor:
- ab plosca
- bitumen premaz
- fragmat bitalbit al v4
- eps v naklonu
- osb 12mm
-bitumenski premaz
- fragmat izoelast reflex p4
- fragmat p4
- prane plosce na distancnikih
osebno imam na konstrukcijo križno položen osb 2X 15mm in pa hidroizolacijo od podjetja v povezavi http://www.lisec.si/sanacija-hidroizolac...ez-rusenj/
Ja to sem videl da tole svetlo folijo uporabljajo, morda pa je to boljša izbira. 
Sicer od fragmata resitev je osb, potem gor bitumen, nato samolepilna hidroizolacija in potem nato še variš dodatno hidroizolacijo. Tako so meni rekli. Sem mislil tako narediti. Ampak jaz imam v bistvu ravno streho, ker je spodaj ogrevan prostor.
Iskanje po temi