PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Overitev merilnika toplote - ni mogoče?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdrav,

torej iz Petrola sem dobil obvestilo, da bi bilo potrebno trenutni merilnik toplotne energije (daljinsko ogrevanje-toplarna) Integral - MK MaXX overiti v tem letu, ampak za slednjega ni več možno nabaviti rezervnih oz. nadomestnih delov. Zato so mi poslali ponudbo za namestitev novega števca Integral - MK Ultra MaXX za 218eur Angry 

Mi lahko kdo kaj več pove, zakaj se to ne da overiti ali kako drugače urediti števec, da se ne menja z novim? Če je res potrebno zamenjati ali je ponudba realna ali prenapihnjena? Ko sem klical na informacije so mi 3x povedali isto, da se ne dobi delov in ni druge možnosti kot menjava  Confused

Hvala in lp
Će so na Petrolu neprepričljivi se za informacije o tvojem števcu obrni na Firmo, ki jih zastopa in servisira - Enerkon
Petrol so zelo pokvarjeni, sam ne boš nič rešil, morda, kot celotna stavba. Če že nov števec, naj pismeno navedejo rok dobave rezervnih delov in vzdrževanja, samo spet ne pomaga dosti, ker je lahko nek del, ki se menja 80% cene števca in potem spet nisi nič naredil..... Me pa vseeno čudi a cena, pri nas je bilo v Luciji okoli 130 eur z stroškom menjave.
Matofill, mi lahko prosim preveris kateri model so ti namestili, ker to je konkretna tazlika v ceni!
Lahko tudi racun na zs.

Hvala!
Iskanje po temi