PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Stikala in vtičnice - belo ohišje, črne tipke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

električar nam je prinesel vzorce Vimar Eikon stikal, prinesel je vzorec z belim ozadjem ter črnimi tipkami.

Ženi je to sicer všeč, samo nikjer še nisem videl take kombinacije ?

Je pa to seveda stvar okusa...

Ima morda kdo kakšen nasvet ?

Hvala, LP
Matej
Greš v trgovino z elektromaterialom, ter si pogledaš vse možne variante, izbereš, poveš električarju kaj nabavi.
Ima tudi TEM Čatež en kup izbire, ampak mi smo potem izbrali kar vse v belem. Prej sem analiziral veliko fotk raznoraznih novogradenj in ima večina bele, eni pa imajo kombinacije črno-belo oz. samo črno (ali pa temno sivo). Drugih praktično ni. Razen če imaš barvne stene, tam pa lahko za vsako sobo daš svojo kombinacijo, ki paše na barvo stene. Bela paše povsod. Je pa na strani belih tudi dejstvo, da ko boš čez 10 let menjal vtičnico ali stikalo, boš ziher spet našel takšnega oz. zelo podobnega, pri barvnih kombinacijah se pa ne ve...
mi bomo imeli bele stene, verjetno je bela res boljša odločitev...

bo pa žena odločila  Smile

Lp, matej
Pa zakaj vedno "bo žena odločila" Smile
(13.6.2020 ob 21:54)Blokovec Napisal: Pa zakaj vedno "bo žena odločila" Smile

V angleščini imaš zelo lep pregovor, ki pravi: "Happy wife, happy life." (Srečna žena, srečno življenje.) 

To nima nič opraviti s tem, da so moški dandanes zmeraj bolj pi*kice. Takšne pač smo ženske...  Tongue
(13.6.2020 ob 23:16)@m555 se strinjam Napisal: Smile

@blokovec žena bo odločila, ker ima boljši okus, pa meni ja važno, da deluje pa da je čim ceneje  Smile

ima pa seveda žena mnenje tudi o stvareh, na katere se ne spozna  Smile
Črnobelega kiča se bo žena naveličala (tebi že sedaj ni všeč), potem bo spet menjava... raje poskušaj z diplomacijo...
bom poskusil, pa sporočim  Smile
Tud če ne...
Kje v Ljubljani z okolico se lahko vidi in kupi takoj vtičnico TEM ČATEŽ v novi antracit barvi?
Hvala.
Iskanje po temi