Objave: 129
Teme: 38
Ocena:
0
Pozdravljeni,
odločiti se moramo med Vimar Plana in Vimar Eikon stikali ter vtičnicami.
Ima morda kdo kakšen nasvet ?
Hvala, LP
Matej
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
Vimar kot vimar močno precenjen. Če nameravate imeti samo stikala in vtičnice in nobenih elektronskih modulov, se sploh za vimarja ne bi odločal. Drugače pa je za moj okus mogoče malo bolj všečen Eikon.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
Gledam ravno en okrasni okvir. 45 eur samo za okvir? Pa kitajci imajo za 7 eur komplet. Enak okvir skupaj z vtičnico ali stikalom.
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
Bodimo pošteni, da so ponekod cene konkretno navite.
Offtopic: če že dacio in audija primerjaš. potem mi pa povej kako da dacia v treh letih ne izgubi 3/4 vrednosti medtem ko audi, ki stane 70k+, dobiš 3 leta starega za 25k max? aja, pa nimam dacie.
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
Med BMW, Audijem na eni in Dacio na drugi strani je velika razlika, medtem ko je Vimar po kakovosti čisto primerljiv z TEM Čatež. Če je že Vimar mogoče kaj boljši od TEM-a, prav gotovo ni toliko boljši, da bi opravičevalo razliko v ceni med enim in drugim.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
Objave: 397
Teme: 14
Ocena:
3
Tem (katerikoli) in Vimar Eikon Evo nista primerljiva. Po 10 letih, sicer sem si jih privoščil samo v dnevni sobi, so b.p., Vzel sem kovinske okvire. Notranjost, torej samo stikalo in vtićnica, tu kaj dosti ni razlike med Tem in Vimar.