Si sploh prebral ves citat, Polde...? Če mnogo drugega od nazaj zanikaš...,
Bil si v ''skupinici'', ko ste me stalno ''minirali'', ter kakega posameznika, ki se je ''upal'' izpostavit, z drugačno miselnostjo (na podlagi izkušenj

). Da vehementno (ne gre brez, žal), kar si po več letih... nazadnje s pomočjo provokacije ''ugotovil'' nazadnje sam... citat: Sem pa vedno bolj presenecen, kako taka gmota betona kot je ocetova hisa dejansko potrebuje kar nizek ampak konstanten DV. HT je v takih primerih lahko dejansko prevec, mocnejsa NT z grelci je lahko dovolj.
https://www.podsvojostreho.net/forum/sho...3&page=472
Niti omembe Hp, Hi power...skratka VT mnogih proizvajalcev, ki bi ob primerni moči ogrevale vsem DHT promotorjem, ker so ogrevali zgolj z identičnimi DV, identičnih porab. Drugih podatkov niti dandanes o precej višjih DV(epp.) in porab ob tem ni, še... !!!
Srednje temperaturne obstajajo ali so jih iznajdli promo ''edine''?
Polda kam šteje tvoja HP med NT ali VT( četudi jo voziš zgolj... kot NT)? Na podobna vprašanja, so običajno vsi promo. poniknili....
Kdo je torej koga najdel ?!
''Naša jabk nas'' opomni, da pišemo brez oprijemljivih dokazov. Malce tudi zaradi umestne pripombe, ter daljši čas želje spremljanja in nastavljanja TČ na daljavo, nabavil Web. SrceMigaj, za ''kalorimeterčkom'' rentgijem & par''cvetk'' večinoma poniknejo. Namesto bi mi(nam) kontrirali z dejansko (''otipljivim'') stanjem pri njem(ih)?

Tu si res izjema en+
Zdaj (za več uporabniki primernih moči&velikosti TČ...tudi Delphi), še ti s prešvoh ''mlinčkom'' očeta demantiraš njih+sam sebe izpred let....kapiš?
S primerno močjo manj defrosta (se ne ukvarja sama s sabo), lažje dosega DV, manj porabi ( se ne ali precej kasneje vključi grelce odvisi od TČ) je zgolj za nepoznavalce, ne?!
Kdor rabi ''poceni'' ogrevanje ob 50-60+ čez celo sezijo, naj gleda za drugimi og. viri...