(25.12.2019 ob 21:53)štHomer Napisal: Bi bil presenečen če se ne bi oglasil in potrdil domnevo o ošpicah in deliriju.......
Alergija ? Zgolj na nick?
Upam , da ti je zapis ''neodvisnega'' DELPHI-ja dal kaj mislit...?!
Verjetno je vse presenetil zadnji vpis Anexate
No, kot zanimivost...: ko je ''poba'' z okolice Bleda (dal v PSS oglas DHT) ob zanimanju za močnejši NIBE... je prebudil celo penzionista. Hitro je podal rešitev npr. več njih v kaskado....? Kot tega v desetletju še ne bi žnjtič brali...?!
Verjetno drugo ne šteje ?! Npr. izgled, naprednejše TČ, tišje, namenske ...
Homer nas v vseh letih še ni ''presenetil'' s podatkom svojih DV, porabe, št., dolžini defrostov….
Ahaa... Ima raznolik objekt (potrebe), mi pa preneumni, da bi lahko karkoli razumeli ?
Homer, ko je kalorimeter pokazal resnico...sem se namenil v bližino Radolce-rentgenx… A hudirja..., ravno večer pred dnevom obiska (prej je vabil vseprek na oglede...) ni več rabil novih prijateljev (niti nisem prosil tega), ter se nehal oglašat!?
Naslednji dan sem vseeno našel njegov dom, ženi predal darilce in pozdrav. Njega žal(?) ni bilo..., ali na srečo
https://sl.wikipedia.org/wiki/Ošpice
Tebi.... enemu redkih še držijo, še nisi prerasel..., so izbruhnile znova? Delirij ? Sej bo... , počas...

Z manj alergije.... lahko bereš=razumeš jasneje
Drgač pa je daikin 3 H HT lepa, naprednejša, tišja...
Sklepam tudi varčnejša, ker ne ''vzletata'' dva propelerja, ne mlatita dva komp…., ane Homer?
Vendar je smiselno prečekirat tudi konkurenco...cene so dokaj identične , lahko celo manjše....
Lep božič so ravno zaželeli po TV...