PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Tlaki, izolacija in ostrešja Izolacija stropa proti neogrevanemu podstrešju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaj bom nabavil je moja zadeva. Če imaš kak pametn predlog in primerno razlago si dobrodošel.
Toliko jokcanja čez pss, jokice se pa sploh ne zavedajo, da je problem v njih.

Franček, kj bi ti sploh rad, preseravanje ali rešitev?

Nadut pa si, to ti ne oporekam.
Kot sem ti že povedal, če imaš kakšno pametno rešitev/predlog za opisano situacijo si dobrodošel, da napišeš na forum predlog z ustrezno razlago, da si bom jaz in mogoče ostali bralci foruma s tem kaj pomagali.
Franc, ne boj se, boš dobil nasvet.

"Edino pravilno bi bilo, da tega norca blokirate iz foruma" - tale norc ti je pri tvoji temi pomagal.
To bo tudi vse.
Do sedaj nisi prispeval še nič, razen komentarjev, ki jih v prihodnje zadrži zase.
Če boš nadaljeval v tem stilu, niti rešitve od drugih ne boš dobil.
Če boš še v prihodnje prispeval podobne komentarje, si bodo tudi drugi, tako kot jaz, ustvarili mnenje o tebi. Gre za tipičnega arogantnega nešolanega predstavnika obrtniške stroke v Sloveniji. Brez znanja fizike in brez tehničnega razmišljanja. Na podstrešju sem imel že 3 podobne patrone, ki svoje neznanje kompenzirate z domnevnim vsevedstvom iz izkušenj. Gradbeni inžinir s 7 stopnjo izobrazbe mi je povedal ravno obratne stvari.
Pač ne vem. Jebi ga. Nismo vsi brihte.
Za tvoj primer je vsekakor potrebna brihta.
Ti nisi diht res ne.. Cudno da te se niso blokirali.. In to do zivljensko. Se sreca da si samo za vikend prisoten.. Izhodi pa to Smile
Prej šumniki, zdaj še ločila. Popsonček, saj bo!
Hotel si frajer izpast?
Bogi si ja, sej vemo, ni treba ponavljat. Vsak, ki te bere mu je jasno, da si tepen v BUČO. Evo ti Č.
Zeljnato buco?
France, direkt do betona folija. Stiropor je paropropusten in je zato fail v tem primeru.

Kar velja tudi za stiropor/beton/stiropor bajte.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
1 2 3
Iskanje po temi