Objave: 1344
Teme: 48
Ocena:
6
Vafra se prodaja v lovski trgovini. Upam da imate kako večjo v Ljubljani.
Objave: 133
Teme: 6
Ocena:
0
sem napisal da brez nepotrebnega modrovanja... merkur npr. nima tega v svoji ponudbi.
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Pokliči v Vafro (če ne najdeš trgovine) in ti pošljejo po pošti. Plačilo po povzetju!
Ali pa pokličeš tja in vprašaš katere trgovine tole njihovo "zadevšno" prodajajo! :wink:
Lahko pa si privoščiš izlet k nam v savinjsko, se ustaviš na piru (ena runda na fontani, druga pa kje drugje) in mimogrede skočiš do Vanje in Franjota (VaFra), v Griže, po tole! 8)
P.S. Upam, da ne spada pod "modrovanje"! :?
Ocena:
6
Pa dobro,...
Pa naj bo reklama.
Vafro dobiš v JAGERJU. (Merkur ne drži VAFRE)
Nisem modroval, ker sam pripravljam sifon za PS in bom tudi pustil opcijo za odtok kondensa.
Ali pa pokliči na Vafro kot omenja @simek
Ocena:
0
Če mi gugl ni ponudil nobenega odgovora glede vafre, srm pač vprašal kje se da kupit. V merkurju sem bil dopoldan in tega nimajo, tudi od drugih firm ne.
Če bi kdo vedel za štacuno v LJ, bi bilo zelo enkstavno, da pa razni mesarji on veterinarji ipd takle prodajajo je BS nasvet.
Hvala za infote, ker imam zdaj vsaj sliko točno tega kar rabim in mi bo pri kakšnem mjastru precej lažje razložit.
Ocena:
6
Ja, žal najbližji jager je tebi v Velenju(sem presenečen da ga ni proti LJ).
Pokliči vafro pa ti pošljejo.
Ocena:
0
Je skoraj leto že naokoli in mi je šele danes uspelo menjat koleno iz običnega za pralni na kombo pralni+sušilni vendar imam težavo, saj mi pri izpiranju pralnega voda teče ven iz odtoka za sušilca.
Kaj bi lahko bilo narobe?