24.4.2019 ob 18:24
Kje bi dobil univerzalni odduh za opečno kritino? Glede na to da je orginal Tondach 250€ in rabim 3 komade, me zanima če se kje dobi kakšen univerzalen
Popson31 Napisal:Trgovine topdom oz obnova, v Mariboru ga imajo, no vsaj imeli so ga lani, ko sem jaz kupoval. Cena pa mislim da dobrih 100€. Kvaliteta pa ena sama zalost napram originalu. Tako, da je za razmislit, ce se splaca sparat, glede na to, da ti lahko povzroci vec nevsecnosti kot prihranka.
winzer Napisal:Morda sem nejasno napisal...Tudi mi imamo podoben problem... Nam je bilo rečeno, da če nočemo imeti smradu v okolici MČN, potem naj obvezno izvedemo pretok zraka/smradu preko sanitarnih vertikalnih cevi in strešnih odduhov, tako da... Cistilno smo vzeli pri Gorcu, Smart solido, betonsko 4-5oseb...
Vprašanje je bilo, kje potem iz MČN izhaja zrak, ki ga vpihuje kompresor-puhalo?
Popson31 Napisal:Ja kam pa gre kanalizacijska cev iz bajte drugam kot v MCN? Speljana je na podstresje kjer je namescen nepovratni ventil. Smrdi nic ne, ne na podstresju in ne iz MCN.Kaksno mcn imate? Koliko časa je v obratovanju? Če vas prav razumem, do sedaj niste nikoli opazili, da bi kaj smrdelo iz mcn, ob kombinaciji z nepovratnim ventilom na podstresju? Sprasujem namreč, ker bom v kratkem zagnal mcn, predracun za original odduhe je pa dokaj velik, in se nebi zelel prenagliti z nakupom odduhov, če smradu ob kombinaciji z nepovratnimi ventili ni zaznati.. Se mi pa poraja vprasanje, kam za vraga pa gre potem ves tisti smrad, ki nastane v mcn? Hvala ze v naprej za odgovor...