22.4.2019 ob 21:51
Popson31 Napisal:PS: @JaBK lahko ovrze to trditev, da izkoriste iz leta v leto drasticno pada. Klima TC ji laufa ze 5-6 let, pa je poraba vedno priblizno enaka. Po mnenju stroke se mora pripravit pocasi na nakup nove, ker drugo leto bo cas za nakup
ne, jabk je kupila po mnenju stroke. So bili pa izvajalci skeptični. In ker sem precej ziheraš, sem jaz pripravljena, da nas bo zeblo že od dneva montaže. tako da jaz sem pripravljena že 5 let. res pa je, da bom letos ta denar zapravila in se zna zgoditi da me bo karma dobila. seveda povem in poročam, če bo shodila in koliko me bo to stalo. obljuba dela dolg...
kar se tiče vedno slabšega delovanja - to ne vem, lahko spremljam samo porabo, ta je pa za vseh 5 let v ustrezni temi.
kar se tiče dotrajanosti, lahko povem, da notranja enota izgleda kot prvi dan. na zunaj, odprla je nisem pa že ene 3 leta, se mi zdi. vidim jo pa kar pogosto. imam v kurilnici hrambo čevljev...
za zunanjo enoto pa res težko rečem, koliko jo je kaj načel zob časa. je nisem videla že ene 2 leti na bliže kot 8m. če se spomnim ,grem jutri malo pogledat, če je kaj dol padlo in/ali zarustalo.
5 let pa ja ni neka starost, k ne da, da bi se zob časa poznal :twisted: