PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Odtočne cevi kuhinja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Živjo,
kuhinjo bomo prestavili v dnevno sobo in nivo cevi za odtok proti kopalnici je na nivoju estriha, torej bo odtok nadometen.
Zanima me ali se lahko naredi odtok s cevjo fi 32 in z večjim padcem, ali je bolje delati s fi 40 in zelo majhnim padcem?

Hvala!
Padca bo cca. 3 metre.
Padec pa premer cevi niso povezani.
Moje mnenje: cev fi 50, 1% padca.
Lust Napisal:Padec pa premer cevi niso povezani.
Moje mnenje: cev fi 50, 1% padca.
A bejž no bejž, ni povezano ko se gre za kuhinjki odtok, kaj? Malo smešen si, ker potem si zapisal fi 50 in 1% padca torej je le povezano, ane? Ker avtor je govoril samo o fi 32 in 40. Seveda sem mnenja tudi jaz da v kuhinji manj kot fi 50 ni smiselno, vemo kaj vse tam odteče in kako hitro se kaj zabije, ostalo pa predvidevam da razumeš... "ni poveznao"...

samo12345 Napisal:Živjo,
kuhinjo bomo prestavili v dnevno sobo in nivo cevi za odtok proti kopalnici je na nivoju estriha, torej bo odtok nadometen.
Zanima me ali se lahko naredi odtok s cevjo fi 32 in z večjim padcem, ali je bolje delati s fi 40 in zelo majhnim padcem?

Hvala!
Manj kot fi 50 nebi dajal za kuhinjo in minimalen padec, važno da voda odteče. Nisi pa povedal koliko imaš skupne debeline estriha?
Prpopaj kaj slik da se vidi in pol se lahko kaj bolj podrobno debatira o dotični situaciji.
Dej preberi še 1x prosim. Preden spet izpadeš klovn. Njegov post, pa moj post previdno preberi. Vsaj 20x ...
Potem pa pojej baby piškot pa spij benko.
No fantek kot sem rekel ne piši da ni povezano, ker ima veze oboje, vse pa še kako ima veze... Ti odstopim paket piškotov, če se potem ne boš jokal.
Iskanje po temi