PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Nakup MKČN 4 osebe

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo,

iščem malo biološko čistilno napravo, ki je v skladu z zakonodajo, cenovno ugodna, ima nizko porabo električne energije in da jo je treba čim redkeje praznit.

Prosim za nasvete pri izbiri. Hvala
Eloywater. Belgijska cistilna naprava. Sedaj tece ze tretje leto uporabe. Je betonska. Kompresor je locen in ga imam v garazi. Uporablja satje za ciscenje vode. V trehletih niti en proble. Zelo zadovoljen.
Mala čistilna naprava Gorec Solido smart. Deluje brez nekih problemov. Je betonska. Samo delovanje je tiho, saj je kompresor popolnoma ločen in zaprt v kapsuli znotraj čistilne, krmilik pa je ločen in ga lahko montirate kjer vam bolj paše. Več informacij pa najdete tukaj: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gorec.info/cistilne-naprave-solido.php">http://www.gorec.info/cistilne-naprave-solido.php</a><!-- m -->
bambino44 Napisal:Zdravo,

iščem malo biološko čistilno napravo, ki je v skladu z zakonodajo, cenovno ugodna, ima nizko porabo električne energije in da jo je treba čim redkeje praznit. (tole na koncu je polnit)

Prosim za nasvete pri izbiri. Hvala

Takole sem jaz kupoval avto! Ne vprašaj kaj sem privlekel! :lol:
Ali ima kdo izkušnje s čistilnimi napravami podjetja Vodateh?
Potrebujemo malo čistilno napravo samo za dve osebi, vendar imajo običajno večje. Vodateh ima v ponudbi T6, ki je manjša. Prosim za kakšno mnenje.
Roto eco 6.
Sedmo leto, odprta in praznjena na 3 leta.
Erkj:
Imam Vodateh za 4 osebe na vikendu, sedaj cca. 4 leta.
Pri nakupu je bilo vse OK, montaža tudi. Zagon brez problema, delala 2 leti BP.
Po delovanju 2 let sem jo dal spraznit. Praznijo seveda ne oni ampak komunala ali katero drugo podjetje. Oni seveda niso odgovorni za vzpostavitev nazaj,... Po črpanju so mi del mulja dali nazaj in to naj bi zadostovalo. Po prvem praznenju sem imel nato sigurno pol leta stalne probleme z delovanjem. Naprava se nikakor ni vzpostavila nazaj.
Klical sem gospode v Vodateh vsak teden, kjer se obnašajo tipično 'Slovenceljsko': Po prodaji se jim J**e. Odgovori so bili: gospod probejte to, gospod probejte neki drugega,...oni pač nimajo časa priti pogledat, ker imajo montaže. Ne razumejo, če naprava ne dela kot bi morala, da vikenda ne moreš uporabljati.
Največja cvetka je bila, ko po pol leta pridejo pogledat, imajo s seboj črpalko, ki je količino v moji majhni napravi črpala ven 4ure Smile
Seveda je niso znali vzpostaviti nazaj. Ves čas je bilo potrebno dodajati hrano, toplo vodo,...! Po pol leta sem popizdil in vse poslal v PM.
Poklical sem drugo firmo, jim razložil situacijo. Prišli so v 3 dneh, s seboj imeli napravo za meritev vsebnosti določenih snovi. Dodali potrebne snovi in zagnali. Po 3 dneh je bila voda kristalno čista. Plačal sem 59€.
Krasna izkušnja ni kaj Wink In res je da se jim ponavadi po prodaji jebe, še posebej če imajo gužvo itd., vsaj nekaterim.
PS: Pa še kar dolgo si jih prenašal...
Imaš prav.
Težave na vikendu je težje reševati, ker nisi stalno na parceli. Za vsak obisk si moraš vzeti čas.
Še enkrat: Naprava dela super.
Servisi, support in reševanje težav pa je pod vsako kritiko. V našem vikendašem naselju jih ima omenjene naprave kar nekaj in vsem sedaj servisira in ponovno zaganja po praznenju druga firma oz firma, ki je odpravila težavo meni. Katastrofa ampak važno, da deluje. Njim pa očitno posel laufa.
Nič vzpodbudnega o firmi Vodateh :roll:
Itak, da sem v temi kaj izbrati.
Baje, da ni dober če je prevelika. Vsi pa prodajajo za najmanj 4 osebe.
@Erkj Poglej si jih čimveč, sam imam od gorec in je vse BP, izkušnje so pa tudi dobre, zaenkrat.
Experienced Napisal:Mala čistilna naprava Gorec Solido smart. Deluje brez nekih problemov. Je betonska. Samo delovanje je tiho, saj je kompresor popolnoma ločen in zaprt v kapsuli znotraj čistilne, krmilik pa je ločen in ga lahko montirate kjer vam bolj paše. Več informacij pa najdete tukaj: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gorec.info/cistilne-naprave-solido.php">http://www.gorec.info/cistilne-naprave-solido.php</a><!-- m -->

Je slučajno kdo tu gor uporabnik te Gorec čistilne ?
Se zanimam zanjo, ker ima kompresor notri in ne zunaj, kot velika večina.
Oni pravijo, da kompresorju nima kaj bit, ker je v hermetični posodi, bi pa rad še kakšno domačo izkušnjo slišal.
@gradinc Nima kaj biti, je hermetično zaprt v kapsuli dovod zraka pa ima ločeno speljano ven za zajem zraka, pa še dobro je to ker se ga zares veliko manj sliši kot tiste prostostoječe zunaj. Praktično je skoraj neslišen, to pa je zame veeelik plus sicer bi me res motilo.
Kompresorju ne pride nič do živega, je zaprt zelo dobro. Samo krmilnik si umisliš kje ga boš imel. Jaz sem ga dal v omarico na zunanji steni ... Eni ga imajo notri, kakor kdo ...

Sem ravno danes odprl pokrov zaradi analize in je voda kar čista in popolnoma nič ne smrdi, usedlin pa čisto nič nismo ujeli... Zaenkrat BP ...

Če si kje iz posavja se da videt pri meni, imajo pa oni ene 5 takih tam na vasi, ko jih prodajajo in lahko vsako izmed njih vidiš v delovanju ...
Pozdravljen FIGO! a mi lahko zaupate,katero firmo ste poklicali,da vam je odpravila težavo?

hvala in lp
Figo, tudi mene zanima ime firme, ki vam je potem pomagala.
Z omenjenim podjetjem imamo pa tudi mi zelo enake izkušnje, kot vi. Če bi kupovali ponovno, zagotovo ne bi spet vzeli naprave tega podjetja, četudi je bila par 100 eur cenejša.
1 2
Iskanje po temi