Osebno ne poznam. Me pa nekaj rahlo moti povezava med kolicino 1025g hladilnega sredstva R410A ter moc ki jo zmore 16KW glede na 4KW ki jih prejme.
Kasne pogoje ji moras nuditi da to doseze saj se gre za zrak-voda TC za ogrevanje bivalnih prostorov. (Bol me spominja na kasno kitajsko TC za ogrevanje bazena ali pa bolje dogrevanje bazena)
Lp
Količina plina tudi mene moti. Ima pa dve enoti in ni namenjena za bazene. Notri ima kao Japonske komponente in mickin kompresor. Mogoče je mišljeno samo plin v kompresorju + še zunanja enota.
Po moje je ta
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.ogrejmo.si/toplotna-crpalka-air-termia-kp-160.html">https://www.ogrejmo.si/toplotna-crpalka ... p-160.html</a><!-- m -->
Ne vem no... še ime ukradejo, po dobri stari kitajski navadi. Pa moja 5kW ima več plina v sebi.
Jaz to ne bi vzel, niti za 3200 ne. Za malce več imaš priznane znamke, kjer servis in garancija ne bo problem. A to je za tisto teto, ki ji je IVT crknila? Da se ne bo še 1x opekla.
To je od njenega brata. Ivt je prodal in to nabavil. Ne izgleda slabo narejena in ima tudi garancijo. Bom vprašal prodajalca kaj je to z tako malim polnjenjem plina.
Dobil sem serviserja te TČ in pravi, da imajo zaščito. Da vsak ne posega v plinovod samo pooblaščeni serviserji. Plina je okoli 4kg sam točno mi ni povedal. Imajo pa res mickin kompresor so pa ostali deli kitajski. Jaz mu bom smo pripravil elektriko, montiral nove 3f 16A C varovalke, ostalo pa bo naredil serviser.
Če ti je tako potrdil serviser potem takem sklepam da je kompresor micka elektronika ki pelje kompresor (inverter-frekvencnik) in ostala periferija kitajska.
Glede zascite je kasena 24bitna ali 64bitna koda ki ti odpre dostop. Malo za šalo nič resnega.
Lahko je solidno narejena iz notraj ali pa ne. Glede laznega pisanja kolicine sredstva je lahko tudi ostalo pod uprasajem. Tip kompresorja-model da bi se vedlo kaj so uporabili.
Lp
Za podoben denar, če je upravičen do subvencije Eko sklada (če v ulici ni plina), bi imel celotno kurilnico prenovljeno, uveljavljeno blagovno znamko TČ, vključno z bojlerjem.
Ne vem jutri mu grem poštimat elektriko pa bomo kakšno rekla. Upam da jo ni izplačal. Ker hoče imeti še za montažo 1600€. Tu spada priklop in prvi zagon. Ampak garancijo ima samo 12mesecev.
Imel lani poleti predračun za Hitachi Yutaki S 14 kW z 260-litskim bojlerjem, komplet delo in material, vključno s filtri, za slabih 7 jurjev pa pol. Ekosklad povrne polovico. Vse po propisima, z računom in uradno garancijo. Če me ne bi plin v ulici zaj...l, bi gotovo to vzel za dobre tri jurje pa pol.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.