26.3.2019 ob 13:47
Pozdravljeni,
bom opisala kar na kratko:
ljudje iscejo/mo manjse oz sr. velike druzinske hise, tudi kaksen starejsi par bi imel manjso hisko, na nepremicninah jih ni veliko ker: so cene astronomske, imajo malo zemljisca, so bogu iza nogu
(beri medved nosi posto) ali pa se jih sedaj prodaja veliko prevelikih- tam od 250 m2 naprej.
In ravno zaradi velikega stevila teh ogromnih his ki se zlepa ne prodajo (so pa vecinoma na ugodnih lokacijah: blizina trgovine, sol...) sem prisla na idejo, da bi se jih z malo preureditve (predelne stene) dalo urediti v dvojcke, ki bi se hitreje prodali, investitor pa bi se nekaj zasluzil. Npr. cena velike hise 300 tisoc, torej polovica 150, prodal pa bi se sigurno za 170,180. Imam kar nekaj izbranih (videno na nepremicnine.net) ki bi se jih po tlorisu dalo predeliti, prav tako imajo zadosti velike parcele.
Torej je kje kaksen gradbenik, druzba, agencija ki bi jih zanimala ta investicija?
Jaz dobim svojega dvojcka vi pa profit
bom opisala kar na kratko:
ljudje iscejo/mo manjse oz sr. velike druzinske hise, tudi kaksen starejsi par bi imel manjso hisko, na nepremicninah jih ni veliko ker: so cene astronomske, imajo malo zemljisca, so bogu iza nogu
(beri medved nosi posto) ali pa se jih sedaj prodaja veliko prevelikih- tam od 250 m2 naprej.In ravno zaradi velikega stevila teh ogromnih his ki se zlepa ne prodajo (so pa vecinoma na ugodnih lokacijah: blizina trgovine, sol...) sem prisla na idejo, da bi se jih z malo preureditve (predelne stene) dalo urediti v dvojcke, ki bi se hitreje prodali, investitor pa bi se nekaj zasluzil. Npr. cena velike hise 300 tisoc, torej polovica 150, prodal pa bi se sigurno za 170,180. Imam kar nekaj izbranih (videno na nepremicnine.net) ki bi se jih po tlorisu dalo predeliti, prav tako imajo zadosti velike parcele.
Torej je kje kaksen gradbenik, druzba, agencija ki bi jih zanimala ta investicija?
Jaz dobim svojega dvojcka vi pa profit

Bomo pol komentiral