PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Poraba eleltrike z električno pečjo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zanima me za tiste, ki se ogrevate z električnimi pečmi, koliko elektrike porabite v celem letu? Z gospodinjstvom skupaj?
25000 kwh
37 kwh. Če je dobro leto 35.

Koliko kWh za kakšno kvadraturo, je nekoliko bolj normalno vprašanje. Pa še to je bolj polovičarsko.

Pravilen odgovor je: toliko kWh kot je izgub.
Od 21000 do 25000kwh
Odgovor primeren vprašanju.
Še bolj je zanimivo, da je vprašanje zgolj o porabi - kakšen objekt je ogrevan in kakšne so bivalne navade, ter št. oseb v gospodinjstvu, so očitno nepomembi podatki :mrgreen:.
14 kkWh. Toliko smo porabili.
Če prebereš vprašanje in ga razumeš, je odgovor čisto simpl.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Ma ja, odgovor je simpl, le koristil mu bo toliko kot podatek o tem, koliko snega je bilo na leta 1964 na Kredarici.
Je enakovreden vprašanju.
Ja?
pentax Napisal:Ma ja, odgovor je simpl, le koristil mu bo toliko kot podatek o tem, koliko snega je bilo na leta 1964.
kredarica ni pomembna
Pomembna je točno tolko kot vsak ostali kvadratni meter slovenske kure. Ker dokler ne veš nič o lokaciji in objektu, je tako vprašanje namenjeno zgolj zabijanju cajta.
csamo001 Napisal:Pomembna je točno tolko kot vsak ostali kvadratni meter slovenske kure. Ker dokler ne veš nič o lokaciji in objektu, je tako vprašanje namenjeno zgolj zabijanju cajta.

Uspešnemu "zabijanju cajta"!
9 odgovorov! :wink:
In eno "duhovičenje"! 8)
Oprosti, ampak jaz sem mu odgovoril.
Tokrat niti ne sarkastično ali karkoli, ampak dejstva.
Saj sem te štel pod odgovor! Kaj bi še rad!

Duhovičil sem samo jaz! 8)
Iskanje po temi