Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Sem preveril. Danes ima v bajti 15 c, sem ga kar preko plota vprašal, zato taka razlika.
Dejstvo je da nima sobnega korektorja, pa bistveno topleje kot prej z kurilcem, cca.23
Ne forsiram pa nič, ponudim samo svoje mišlenje. Z TČ se ogrevam cca. 6 let, spremljam nastavitve, navade, karkteristike hiš, porabo drugih, tako, da približno vem, o čem govorim.
Objave: 540
Teme: 0
Ocena:
0
xavi
Ogrevata oba na različno sobno temperaturo ?
Različna poraba tople vode ?
Objave: 394
Ocena:
0
Edino pravilno in upoštevanja vredno mišljenje bi bilo takrat, ko bi svojo TČ s katero ogreva sedaj 6 let zamenjal za eno od teh, ki se mu dopadejo in to uporabljal 6 let. Po tem bi naredil rekapitacijo in takrat bi se videlo kaj in kako. Tako pa s tujim po koprivah. Gre za PR, baziran na subjektivnem mnenju ali celo samo na 'sem videl' ali 'sem slišal'. Nič nisi, samo misliš nekaj, to je to. Oprijemljivo to ni, še već, prej je zavajanje kot ne. To je pa moje mišljenje. Itak pa neke hude razlike ne bi bilo, ker čeprav nas hočejo prepričat nasprotno, ni takega napredka kot se slika. Bralec / uporabnik tega gotovo ne ve, še monterji so velikokrat bosi z informacijami, glede na dostipne informacije na forumu. In ponavljam: moje mišljenje.
Objave: 7905
Teme: 59
Ocena:
34
Ne rabiš glih vsakemu za vrat skakat, xavi je eden bolj objektivnih tu gor, celo precej kritičen do tega, kar ima sam v kurilnici.
Disclaimer: božal sem njegovega pesa, pa me ni pojedo.
Ocena:
0
Nikomur ne skačem, povem kar mislim, mislim da je to (še) dovoljeno tukaj ali pač? In obenem mi še napiši kaj točno sem napisal napačnega. Se bom posipal brez težave.
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
ampak vtakneš se pa res v vse in vsakogar.... :roll: zabrenzaj malo
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Saj če nič pametnega nimaš za napisat iz prakse, je kritiziranje top zadeva.
Objave: 5058
Teme: 8
Ocena:
3
+1
Ni vse belo kar je črno
Ocena:
0
Enostavno je, razumi moje pisanje kakorkoli želiš, samo povem ti kaj vidim. Nisi nek hud majstor zato tvoje opažanje zame ni kredibilno, ti je vse kar sem napisal. Zdaj se pa užigajte dalje. To je vse.
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Sem dobil kar precej prošenj za nasvet na ZS, pa tudi zahvale za pomoč, tako da me tvoje razmišljanje ne gane pretirano.
Objave: 6908
Teme: 51
Ocena:
-69
cbbx ima čisto korektne pomisleke, samo odgovorov pa tukaj ne bo. kredibilnih, preverljivih, takih z znanstvenim pristopom... za to rabiš vedenje kako se tega lotiti in predvsem materialne možnosti to izpeljati. Ga ni tukaj gor, ki bi se tega lahko takole lotil.
pač bo moral še to v zakup vzeti, da na laičnih forumih take info ne obstajajo. PSS ali pa katerikoli drugem pod soncem. po definiciji je tu igra ugibanja in teoretiziranja za hobi ali pa da čas hitreje mine in ko se enkrat to ve, je pa tudi kontraproduktivno se vtakniti v vsakega, ki to počne. Saj zato smo tu...