Objave: 35
Teme: 5
Ocena:
0
Ima kdo montirano Palazzetti Connection box [url]httpunichr("58")//cboxunichr("46")palazzettiunichr("46")it/[/url] napravico za peči Palazzetti ? Razmišljam, da bi nabavil. Poraja se mi pa vprašanje.
Lahko imam oboje: termostat, ki določa ure in temperaturo avtomatično ter omenjeno napravico?
Objave: 4
Teme: 0
Ocena:
0
Sem gledal to, ampak za toliko kot sam rabim, sem si na peci nastavil temperaturo in cas delovanja na peči na stalno od 5h do 22h, za vklop peci ob meni željeni uri pa nabavil kar wifi stikalo za 10€, ki mu sproti programiram cas vklopa, ali pac s dnevnimi ali tedenskimi nastavitvami, kar v praksi pomeni, da se lahko prizge ob 7 ali 17h...
Obicajno ga (pec) vklopim malo pred prihodom na objektl. Za mene je bil pač predrag in nesmiselen nakup.
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Lp
Da si sposodim temo . Lansko leto jeseni sem nabavil PALAZZETTI TERMO PEČ NA PELETE MARTINA IDRO LUX 10 KW. Imam izredno velike probleme z njo. Rabim nekoga ,ki bi mi nastavil peč. Ali mogoče kdo pozna kakega mojstra. Ko jo zjutraj prižgem mi po zagonu črpalke vedno zapiska znak ,da ni v peči peletov. In to se dogaja vsakič dvakrat do trikrat. V šalčki mi vedno ostane en zažgani šmoren peletov. Res bi prosil za pomoč.
Objave: 233
Teme: 5
Ocena:
0
@zoran4
Kaj pa servis? Garancija?
Katere pelete kuriš,
koliko radiatorjev in m2 ogrevaš,
koliko zagonov ima peč na dan
na koliko časa čistiš peč
kakšno stopnjo moči imaš nastavljeno
koliko tlaka ti kaže manometer v peči?