4.1.2019 ob 11:12
Moj Japonc do tja ne seže. Sicer je pa 70 stopinj nominalno, 95 max. Nemški standard. Cigo ta iste prodaja do 120 st.
Če bo kaj šlo k vragu pa sporočim. Experienced Napisal:So pa te cevi baje stestirane na 95stopinj pri 15 barih baje, tako pravijo. Jaz zagovarjm vse sisteme, hočem reči samo da NI PANIKE spljoh.
Poleg tega Fery ko že omenjaš da je nekdo presedlal na radiatorje, upam da meni ne bo treba haha sicer pa sem predvidel tudi to in naredil oba sistema, torej imam že vse inštalacije, vse razvode za Radijatorje trenutno jih nimam, ker ni potrebe. Če bo denar jih pa vseeno montiramČe bo kaj šlo k vragu pa sporočim.
Cheba na pir oz. v tem času lahko tud na Borovničke prideš hehe noben problem, kdorkol. Sem iz posavja, če koga zanima.
PS: Fery dobrega dohtarja imaš, govori ti iz izkušenj :mrgreen:
Tidra Napisal:Jaz bi samo kot nepoznavalec vprašal,... koliko višine je min potrebno da se da naredit neko spodobno talno,... ker nekaj razmišljam o tem in sem skeptičen ker me malce višina daje in če dobro razmislim in izračunam bi nekako prišel do nekih 8-9cm,... s tem da sem s tem direkt na spodnji betonski plošči brez kakršnekoli izolacije ali podkletenih prostorov.
Hvala
LP
I.
pentax Napisal:Zanke sem pri sebi vedno delal eno poleg druge, tudi v enem večjem prostoru 70m2, sem jih postavil eno ob drugi.Hvala vam vsem za nekaj informacij. Bom koristno uporabil...